Deloitte își va muta birourile în The Mark, în acest an

Proiectul The Mark se află în zona Buzești-Victoriei și este în ultima fază de construcție, potrivit monitorizării ESOP. Compania internațională de consultanță Deloitte va fi primul mare chiriaș anunțat, ce va ocupa opt etaje ale clădirii turn.

The Mark va avea două clădiri de birouri, The Mark Tower, cu 14 etaje și o înălțime de 68 metri, ce va sigura o maximă vizibilitate în zonă și The Mark Podium, cu șase etaje și o înălțime de 32 metri.

În total, suprafața închiriabilă este de 25.600 mp, în cele două clădiri de birouri, Deloitte rezervând o suprafață de birouri de 8.500 mp. Birourile vor avea standarde de clasă A și vor fi certificate BREEAM Excellent, având numeroase facilități de clădire verde, care asigură un consum redus de energie și eficiență în timp, printre acestea numărându-se panouri fotovoltaice pe acoperiș și un sistem de jaluzele exterioare care asigură un iluminat optim.

Compania Deloitte alege astfel să rămână tot în zona Victoriei, dar într-o clădire nouă, urmând a-și muta angajații din clădirea America House, în proiectul The Mark, aflat la 500 metri de aceasta.

Zona Victoriei atrage companiile mari, fiind numită și Central Business District (CBD) datorită prestigiului său -aici este situat Guvernul României și numeroase instituții internaționale, dar și accesibilității maxime, cu un hub de metrou către două magistrale nord-sud și est-vest, ieșire directă către aeroportul internațional și numeroaselor facilități pentru angajați: cafenele, terase, restaurante, instituții de cultură, clinici medicale, spitale, supermarketuri și o piață tradițională.

The Mark se află pe Bulevardul Buzești, foarte aproape de Piața Victoriei, într-o subzonă care se dezvoltă în această perioadă, lângă un liceu privat, la 6 minute de mers pe jos de Gara de Nord.

Dacă dorești mai multe informații despre spatiile de birouri disponibile la inchiriere in Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
270 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.489 - 3.419 mp

The Mark Podium

BUZESTI, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
554 - 7.882 mp

America House

Victoriei, Bucuresti
  • 21€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
516 - 1.032 mp

Premium Plaza

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult