Day Tower, un nou turn de birouri în zona Unirii

Proiectul de birouri Day Tower este în construcție în zona ultracentrală Unirii, la punctul 0 al Capitalei și se preconizează că se va da în folosință în ultimul trimestru din 2017- primul trimestru din 2018.

Day Tower, dezvoltator Day Group, va avea în total o suprafață construită de 18.000 mp, cu spații de birouri de clasă A de închiriat cu suprafețe flexibile, între 350 mp și 11.781 mp. Un etaj tipic de închiriat are o suprafață de 1.360 mp.

Clădirea de birouri se va remarca ușor în zonă, având o înălțime de 36 metri și o arhitectură zveltă, cu nouă etaje la suprafață și patru niveluri de parcare subterană.

În total, Day Tower are disponibile 153 locuri de parcare pentru mașini (din care 79 în subteran), dar și o parcare de biciclete cu 82 locuri, dotată și cu vestiare. Ca facilități mai există prize date-voce, cablare voce-date, BMS, hidranți.

Proiectul se construiește pentru a îndeplini condițiile unei clădiri verzi, fiind prevăzută a se încadra în standardele certificatului BREEAM Very Good.

Priveliștea spectaculoasă asupra Pieței Unirii, apropierea de zona comercială Unirii și de Centrul Vechi și maximul de accesibilitate cu mijloacele de transport în comun fac din proiectul Day Tower un important reper pe piața de birouri.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
196 mp

SPLAY Office Building

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
577 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult