Day Tower, un nou turn de birouri în zona Unirii

Proiectul de birouri Day Tower este în construcție în zona ultracentrală Unirii, la punctul 0 al Capitalei și se preconizează că se va da în folosință în ultimul trimestru din 2017- primul trimestru din 2018.

Day Tower, dezvoltator Day Group, va avea în total o suprafață construită de 18.000 mp, cu spații de birouri de clasă A de închiriat cu suprafețe flexibile, între 350 mp și 11.781 mp. Un etaj tipic de închiriat are o suprafață de 1.360 mp.

Clădirea de birouri se va remarca ușor în zonă, având o înălțime de 36 metri și o arhitectură zveltă, cu nouă etaje la suprafață și patru niveluri de parcare subterană.

În total, Day Tower are disponibile 153 locuri de parcare pentru mașini (din care 79 în subteran), dar și o parcare de biciclete cu 82 locuri, dotată și cu vestiare. Ca facilități mai există prize date-voce, cablare voce-date, BMS, hidranți.

Proiectul se construiește pentru a îndeplini condițiile unei clădiri verzi, fiind prevăzută a se încadra în standardele certificatului BREEAM Very Good.

Priveliștea spectaculoasă asupra Pieței Unirii, apropierea de zona comercială Unirii și de Centrul Vechi și maximul de accesibilitate cu mijloacele de transport în comun fac din proiectul Day Tower un important reper pe piața de birouri.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult