Cum va arăta The Mark, clădirea de birouri dinspre Piața Victoriei

În zona Buzești, în Central Business District din București avansează de la zi la zi lucrările de construcție la The Mark, un proiect de birouri premium. The Mark va fi un reper vizual în zonă, un turn de sticlă cu un sistem unic de umbrire și iluminat natural din România.

The Mark va avea o suprafață totală de 25.000 mp, dispusă în două clădiri distincte, cu spații de birouri de clasă A: Podium Building, care va avea șapte etaje și o suprafață desfășurată de 10.000 mp și Tower Building, cu o înălțime de 14 etaje și cu o suprafață de 15.000 mp.

Livrarea birourilor The Mark este prevăzută pentru al doilea trimestru din 2018.

Principalele facilități ale noului proiect de birouri sunt designul modern, care permite un iluminat natural optim la posturile de lucru ale viitorilor locatari, jaluzele exterioare cu maximum de transparență care se autoreglează în timpul zilei și care vor permite protecția împotriva soarelui – cu posibilitatea și de reglare individualizată, în funcție de dorințe, schimb de aer proaspăt de două ori pe oră, în clădire.

Clădirile The Mark sunt proiectate să aibă un consum redus de energie, cu circa 20% mai mic decât cel mediu pentru construcțiile noi similare ca mărime și sunt certificate BREEAM Excellent.

Suprafața închiriabilă pe etaj la The Mark variază în funcție de poziția în proiect: este de 1.489 mp-1.935 mp în clădirea Podium Building din The Mark și de 1.005-1.090 mp în Tower Building.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Mark, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult