Cum va arăta The Mark, clădirea de birouri dinspre Piața Victoriei

În zona Buzești, în Central Business District din București avansează de la zi la zi lucrările de construcție la The Mark, un proiect de birouri premium. The Mark va fi un reper vizual în zonă, un turn de sticlă cu un sistem unic de umbrire și iluminat natural din România.

The Mark va avea o suprafață totală de 25.000 mp, dispusă în două clădiri distincte, cu spații de birouri de clasă A: Podium Building, care va avea șapte etaje și o suprafață desfășurată de 10.000 mp și Tower Building, cu o înălțime de 14 etaje și cu o suprafață de 15.000 mp.

Livrarea birourilor The Mark este prevăzută pentru al doilea trimestru din 2018.

Principalele facilități ale noului proiect de birouri sunt designul modern, care permite un iluminat natural optim la posturile de lucru ale viitorilor locatari, jaluzele exterioare cu maximum de transparență care se autoreglează în timpul zilei și care vor permite protecția împotriva soarelui – cu posibilitatea și de reglare individualizată, în funcție de dorințe, schimb de aer proaspăt de două ori pe oră, în clădire.

Clădirile The Mark sunt proiectate să aibă un consum redus de energie, cu circa 20% mai mic decât cel mediu pentru construcțiile noi similare ca mărime și sunt certificate BREEAM Excellent.

Suprafața închiriabilă pe etaj la The Mark variază în funcție de poziția în proiect: este de 1.489 mp-1.935 mp în clădirea Podium Building din The Mark și de 1.005-1.090 mp în Tower Building.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Mark, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
270 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
211 mp

Domus 2

Cismigiu, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
213 - 3.000 mp

Premium Point

Victoriei, Bucuresti
  • 17,50€/mp, negociabil

Postari similare

Proiect Spatio

Spatio – un nou proiect mixt in nordul Bucurestiului


Complexul City Rose Park, ramas de cativa ani in stadiu de proiect, a fost repus pe masa de lucru cu un nou concept si un nou nume, Spatio. Autorizat initial in 2018 pentru trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati, proiectul a fost regandit si este in curs de […]


Citeste mai mult

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult