Construcția Day Tower ajunge la etajul patru, iar spațiile de birouri sunt aproape toate pre-închiriate

Vizibilitatea maximă, cu un amplasament ultracentral, în zona Unirii, lângă Tribunalul București și Biblioteca Națională a României, i-au adus succesul proiectului de birouri Day Tower, dezvoltator Day Group, aflat în lucru, dar cu foarte puține spații rămase la închiriere.

Lucrările pe șantier înaintează rapid, conform echipei de monitorizare ESOP | Corfac International, clădirea de birouri Day Tower urmând a fi dată în folosință la începutul anului viitor.

Day Tower va avea la final nouă etaje la suprafață și două niveluri subterane, cu o suprafață construită de 18.000 mp, spații de birouri de clasă A și retail la parter.

Zona în care se află Day Tower este și ea în plină transformare, în bine, apărând din ce în ce mai multe atracții culturale și de petrecere a timpului liber, destinate în special tinerilor, care pot servi și angajaților clădirilor de birouri din zonă.

Clădirea Bibliotecii Naționale a fost finalizată recent și a devenit un punct de interes pentru tot mai mulți tineri, atrași de proiectele culturale organizate aici, iar pe malul râului Dâmbovița, la cinci minute de mers pe jos de la Day Tower, a fost dat în folosință în această lună Wahaka Street Food Park, primul parc permanent de street food din România.

La Wahaka Street Food Park sunt 20 căsuțe, cu mâncare diversificată – de la preparate cu fructe de mare, pește, coaste, burgeri și carne de vită argentiniană, la deserturi și băuturi adaptate fiecărui sezon. Facilitățile zonei Unirii se înmulțesc rapid, nu doar în partea către Centrul Vechi, ci și către Est.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
1.000 - 35.000 mp

U Center Bucuresti

Tineretului, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult