Construcția Day Tower ajunge la etajul patru, iar spațiile de birouri sunt aproape toate pre-închiriate

Vizibilitatea maximă, cu un amplasament ultracentral, în zona Unirii, lângă Tribunalul București și Biblioteca Națională a României, i-au adus succesul proiectului de birouri Day Tower, dezvoltator Day Group, aflat în lucru, dar cu foarte puține spații rămase la închiriere.

Lucrările pe șantier înaintează rapid, conform echipei de monitorizare ESOP | Corfac International, clădirea de birouri Day Tower urmând a fi dată în folosință la începutul anului viitor.

Day Tower va avea la final nouă etaje la suprafață și două niveluri subterane, cu o suprafață construită de 18.000 mp, spații de birouri de clasă A și retail la parter.

Zona în care se află Day Tower este și ea în plină transformare, în bine, apărând din ce în ce mai multe atracții culturale și de petrecere a timpului liber, destinate în special tinerilor, care pot servi și angajaților clădirilor de birouri din zonă.

Clădirea Bibliotecii Naționale a fost finalizată recent și a devenit un punct de interes pentru tot mai mulți tineri, atrași de proiectele culturale organizate aici, iar pe malul râului Dâmbovița, la cinci minute de mers pe jos de la Day Tower, a fost dat în folosință în această lună Wahaka Street Food Park, primul parc permanent de street food din România.

La Wahaka Street Food Park sunt 20 căsuțe, cu mâncare diversificată – de la preparate cu fructe de mare, pește, coaste, burgeri și carne de vită argentiniană, la deserturi și băuturi adaptate fiecărui sezon. Facilitățile zonei Unirii se înmulțesc rapid, nu doar în partea către Centrul Vechi, ci și către Est.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.000 - 35.000 mp

U Center Bucuresti

Tineretului, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
392 - 784 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult