Construcția Day Tower ajunge la etajul patru, iar spațiile de birouri sunt aproape toate pre-închiriate

Vizibilitatea maximă, cu un amplasament ultracentral, în zona Unirii, lângă Tribunalul București și Biblioteca Națională a României, i-au adus succesul proiectului de birouri Day Tower, dezvoltator Day Group, aflat în lucru, dar cu foarte puține spații rămase la închiriere.

Lucrările pe șantier înaintează rapid, conform echipei de monitorizare ESOP | Corfac International, clădirea de birouri Day Tower urmând a fi dată în folosință la începutul anului viitor.

Day Tower va avea la final nouă etaje la suprafață și două niveluri subterane, cu o suprafață construită de 18.000 mp, spații de birouri de clasă A și retail la parter.

Zona în care se află Day Tower este și ea în plină transformare, în bine, apărând din ce în ce mai multe atracții culturale și de petrecere a timpului liber, destinate în special tinerilor, care pot servi și angajaților clădirilor de birouri din zonă.

Clădirea Bibliotecii Naționale a fost finalizată recent și a devenit un punct de interes pentru tot mai mulți tineri, atrași de proiectele culturale organizate aici, iar pe malul râului Dâmbovița, la cinci minute de mers pe jos de la Day Tower, a fost dat în folosință în această lună Wahaka Street Food Park, primul parc permanent de street food din România.

La Wahaka Street Food Park sunt 20 căsuțe, cu mâncare diversificată – de la preparate cu fructe de mare, pește, coaste, burgeri și carne de vită argentiniană, la deserturi și băuturi adaptate fiecărui sezon. Facilitățile zonei Unirii se înmulțesc rapid, nu doar în partea către Centrul Vechi, ci și către Est.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult