Compania de jocuri Superhippo se mută în Campus 6 prin intermediul ESOP

Superhippo, companie IT&C specializată în industria de gaming, a pre-închiriat un spațiu de birouri de clasă A cu o suprafață de 1.250 mp, în Campus 6.1, prima clădire a proiectului Campus 6.

Proiectul este situat în București și este în curs de construcție, prima cladire de birouri urmând a fi livrată în cel de-al 3-lea trimestru al acestui an. Tranzacția a fost mediată de compania noastră, ESOP Consulting.

Campus 6 se află în imediata apropiere a Universității Politehnice București și prevede construirea a 4 mari clădiri de birouri, într-un complex de ultimă generație:

  • Campus 6.1 cu o suprafață totală de 22.000 mp,
  • Campus 6.2 cu o suprafață de 20.650 mp,
  • Campus 6.3 cu o suprafață de birouri de 16.900 m,
  • Campus 6.4 cu o suprafață de 21.300 mp.

Spațiile de birouri vor fi de calitate superioară, de clasă A.

Campus 6 va avea nenumărate facilități pentru angajați: o stație iVelo, prin care se poate procura rapid o bicicletă pentru deplasarea în toate zonele Capitalei, dușuri și vestiare pentru bicicliști, o pistă de alergare pe acoperiș, amfiteatru în aer liber pentru socializare și networking, amenajat cu mobilier urban și cu acces la un sistem gratuit de Wi-Fi, pentru angajații care vor să-și continue lucrul în aer liber.

Clădirile de birouri din Campus 6 vor avea recepție virtuală, IT Hub și o aplicație dedicată de smartphone prin care se pot seta detalii tehnice privind funcționarea postului de lucru și îi conectează pe angajați cu operatorii de servicii din clădire și din zonă – programări și rezervări de car sharing, food, știri despre evenimente, conferințe etc.

De asemenea, Campus 6 va fi construit conform WELL Building Standard, caracteristici care pun omul înainte de toate și creează un mediu de lucru prietenos și sănătos pentru angajați.

Ofertele comerciale detaliate sunt prezentate pe site-ul nostru:

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Campus 6, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult

MedLife a închiriat un spațiu cu o suprafață de 2.300 mp, prin intermediul ESOP


Sediul ales de MedLife se află în zona Victoriei – Ion Mihalache, iar tranzacția de închiriere s-a realizat în al doilea trimestru din 2019. Centrul de afaceri are în total o suprafață închiriabilă de 4.814 mp, dispusă pe parter și trei etaje, din care cel mai mare furnizor de servicii de sănătate ocupă acum jumătate. […]


Citeste mai mult