Clădire de birouri premium vândută prin intermediul ESOP Consulting cu 1.150 euro/mp

O companie cu capital integral românesc, care activează în domeniul serviciilor logistice a cumpărat o clădire premium situată în zona Herăstrău, cu destinație mixtă, de birouri și rezidențial, în partea de centru-nord a Capitalei. Tranzacția a fost asistată de compania noastră, ESOP Consulting.

Imobilul are o suprafață construită de 1.100 mp, din care o suprafață închiriabilă de 1.000 mp și cinci niveluri (P+4E).

Clădirea a fost cumpărată cu scop comercial, fiind un business la cheie. Toate spațiile de birouri de la etajele inferioare sunt ocupate de chiriași, la fel și penthouse-ul cu destinație rezidențială.

Din experiența noastră putem afirma că formula simplificată pentru cei care vor să facă investiții în astfel de proprietăți este: o clădire cu o locație bună, ce oferă un randament de 6-10% pe an, cu o rată de neocupare previzibilă mică și un grad de lichiditate și flexibilitate mare, iar clădirile identificate trebuiesc analizate alături de un consultant imobiliar cu experiență atât în tranzacții de închiriere cât și în tranzacții de vânzare”, recomandă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Oferte de spații de birouri de vânzare în clădiri de birouri, de talie mică și mijlocie, care se pot achiziționa la bugete accesibile, între 220.000 euro și 3.500.000 euro, în funcție de suprafață găsiți în site-ul ESOP, în secțiunea Vanzare spatii in cladiri de birouri Bucuresti.

Dacă dorești mai multe informații, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
570 mp

Cladire de birouri flexibila

Herastrau, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
552 mp constr.

Birouri de vanzare, moderne

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
1.332 - 8.800 mp constr.

Hundertwasser House

Caramfil, Bucuresti
  • 3.996.000 - 26.400.000€, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult