Prima fază din Campus 6 mai are doar 20% din spații libere

Prima clădire de birouri din proiectul Campus 6 este aproape inchiriată. În această fază, Campus 6 prevede livrarea a circa 22.000 mp de spații de birouri de clasă A în cel de-al treilea trimestru din 2018, dar aproape 80% din spații sunt deja pre-închiriate de viitorii chiriași, potrivit unei monitorizări realizată de compania noastră.

Pentru cele 20% din spațiile rămase în această primă clădire, se duc discuții cu mai mulți potențiali clienți, fiind foarte mare probabilitatea ca în perioada imediat următoare clădirea să fie pre-închiriată integral. Majoritatea viitorilor chiriași sunt din domeniile IT&C și BPO, unul dintre contractele de pre-închiriere fiind realizat prin intermediul ESOP.

Campus 6 se află la intersecția bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul Vasile Milea, în imediata apropiere a Universității Politehnice București și foarte aproape de centrul comercial AFI Cotroceni și Palatul Cotroceni.

Prima clădire din Campus 6, cu 11 etaje, este într-un stadiu avansat de lucru, așa cum se poate vedea și din imagini, iar în viitor i se vor alătura încă două clădiri de birouri, ce vor beneficia de numeroase facilități: amfiteatru, spații comune cu acoperire Wi-Fi, pistă de alergare pe acoperiș.

Developerul proiectului aduce pentru prima dată în România conceptul de WELL Building Standard, având caracteristici de clădire verde, fiind pre-certificat la standarde LEED certification at Gold level, dar și numeroase alte facilități pentru angajații clădirea de birouri Campus 6.

La final, în 2021, clădirea de birouri Campus 6 va avea un total de circa 82.000 mp de spații de lucru și 1.000 locuri de parcare în subteran.

Zona de centru-vest, unde care se află proiectul de birouri Campus 6 se conturează a fi cel de-al doilea mare pol de birouri din București, ca mărime și principalul HUB de business IT&C și BPO din Capitală.

Cel mai important factor al dezvoltării accelerate a pieței de birouri din această zonă din București este cererea mare de angajați cu pregătire tehnică și/sau cunoscători de limbi străine, din partea companiilor din domeniile IT&C și BPO, pentru care este un mare avantaj să fie cât mai aproape de Universitatea Politehnică București, cea mai mare cu acest profil din țară și campusul studențesc Grozăvești.

Mai multe detalii despre spațiile disponibile în prima clădire din proiectul Campus 6, găsiți în pagina de ofertă din site-ul nostru:

CAMPUS 6 – faza I – Birouri de inchiriat in centru de afaceri Grozavesti, Bucuresti

Urmatoarele clădiri din complexul de birouri vor avea termene de finalizare astfel:

CAMPUS 6 – faza II – Spații de birouri de închiriat Grozăvești – finalizare în 2020;

CAMPUS 6 – faza III – Spații de birouri de închiriat Grozăvești – finalizare în 2021;

CAMPUS 6 – faza IV – Spații de birouri de închiriat Grozăvești – finalizare în 2022.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Campus 6, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
467 - 1.484 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult