Prima fază din Campus 6 mai are doar 20% din spații libere

Prima clădire de birouri din proiectul Campus 6 este aproape inchiriată. În această fază, Campus 6 prevede livrarea a circa 22.000 mp de spații de birouri de clasă A în cel de-al treilea trimestru din 2018, dar aproape 80% din spații sunt deja pre-închiriate de viitorii chiriași, potrivit unei monitorizări realizată de compania noastră.

Pentru cele 20% din spațiile rămase în această primă clădire, se duc discuții cu mai mulți potențiali clienți, fiind foarte mare probabilitatea ca în perioada imediat următoare clădirea să fie pre-închiriată integral. Majoritatea viitorilor chiriași sunt din domeniile IT&C și BPO, unul dintre contractele de pre-închiriere fiind realizat prin intermediul ESOP.

Campus 6 se află la intersecția bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul Vasile Milea, în imediata apropiere a Universității Politehnice București și foarte aproape de centrul comercial AFI Cotroceni și Palatul Cotroceni.

Prima clădire din Campus 6, cu 11 etaje, este într-un stadiu avansat de lucru, așa cum se poate vedea și din imagini, iar în viitor i se vor alătura încă două clădiri de birouri, ce vor beneficia de numeroase facilități: amfiteatru, spații comune cu acoperire Wi-Fi, pistă de alergare pe acoperiș.

Developerul proiectului aduce pentru prima dată în România conceptul de WELL Building Standard, având caracteristici de clădire verde, fiind pre-certificat la standarde LEED certification at Gold level, dar și numeroase alte facilități pentru angajații clădirea de birouri Campus 6.

La final, în 2021, clădirea de birouri Campus 6 va avea un total de circa 82.000 mp de spații de lucru și 1.000 locuri de parcare în subteran.

Zona de centru-vest, unde care se află proiectul de birouri Campus 6 se conturează a fi cel de-al doilea mare pol de birouri din București, ca mărime și principalul HUB de business IT&C și BPO din Capitală.

Cel mai important factor al dezvoltării accelerate a pieței de birouri din această zonă din București este cererea mare de angajați cu pregătire tehnică și/sau cunoscători de limbi străine, din partea companiilor din domeniile IT&C și BPO, pentru care este un mare avantaj să fie cât mai aproape de Universitatea Politehnică București, cea mai mare cu acest profil din țară și campusul studențesc Grozăvești.

Mai multe detalii despre spațiile disponibile în prima clădire din proiectul Campus 6, găsiți în pagina de ofertă din site-ul nostru:

CAMPUS 6 – faza I – Birouri de inchiriat in centru de afaceri Grozavesti, Bucuresti

Urmatoarele clădiri din complexul de birouri vor avea termene de finalizare astfel:

CAMPUS 6 – faza II – Spații de birouri de închiriat Grozăvești – finalizare în 2020;

CAMPUS 6 – faza III – Spații de birouri de închiriat Grozăvești – finalizare în 2021;

CAMPUS 6 – faza IV – Spații de birouri de închiriat Grozăvești – finalizare în 2022.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Campus 6, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult