Birouri ocupate în zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu

Cine a mai închiriat spații de birouri mari în zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu, în primul semestru

Polul de business din zona de centru-nord a Capitalei își păstrează primul loc în topul zonelor alese de chiriașii de birouri din 2016 și este ca un magnet pentru marile companii din România.

De ce? Are cele mai multe și mari clădiri de birouri de ultimă generație livrate pe piață, este zona hot unde au migrat cele mai multe companii în ultimii cinci ani și are priză mai ales la companiile din domeniile IT&C și Telecom, ai căror angajați sunt tineri și își doresc un mediu de lucru ca în Silicon Valley.

Nu este de mirare că aici, în zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu numai în prima jumătate din 2016 au închiriat sau preînchiriat spații de birouri companii precum IBM, SAP Bucharest, DeutscheTelekom Pan Net, Amber Studio, GMV, Wipro, Eurotesting, Cyberslotz Services și Ericson.

 

Ce a mai apărut în zonă, pe lângă birouri

În apropierea sediilor acestor companii, care au în total mii de angajați tineri, au apărut și spații de servicii personale, închiriate tot în clădirile de birouri în care s-au mutat IT-iiști și mici afaceri din zona de food&gourmet.

Astfel, Unica Sport a închiriat un spațiu de 900 mp, pentru un centru de fitness, în clădirea de birouri Hermes II, iar Lagardère Travel Retail a luat un spațiu de 104 mp, pentru a deschide un magazine 1 Minute, chiar în incinta complexului de birouri Iride, pentru a fi aproape de cei peste 1.000 angajați noi de la IBM, care vor putea cumpăra fresh-uri, crostini și deserturi proaspete.

Tot în zona de centru nord, în Sky Tower, o clădire nouă, de ultimă generație, și-a mutat sediul și un corp diplomatic, respectiv Ambasada Coreei, care a închiriat un spațiu de birouri de 1.150 mp.

Cum arată clădirile alese de chiriașii din IT&C

Chiriașii care au închiriat cele mai mari spații de birouri din zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu au ales clădirile de birouri Iride, Hermes, Sky Tower și Green Court – Cladirea C și Globalworth Tower.

Cea mai mare suprafață de birouri tranzacționată în București, de 20.000 mp a fost cea închiriată de IBM, cel mai mare furnizor de produse și servicii IT din lume, în complexul Iride Park.

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
290 - 9.648 mp

Sky Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 18,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
700 - 1.400 mp

Green Court cladirea C

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
214 - 3.454 mp

Iride Business Park Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 9 - 10€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 3.460 mp
  • 12,75 - 13€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult