Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare

Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului U Center provine din arhitectura in forma literei U si conceptul de design User-Centered.

U Center este un proiect de birouri de inchiriat clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol, intr-o zona foarte usor accesibila pentru angajati, statia de metrou Tineretului aflandu-se la distanta de 2 minute, precum si statii de autobuz, troleibuz si tramvai. Zona ofera numeroase facilitati, restaurante, cafenele, sali de evenimente, gradinite, scoli, licee si universitati, magazine, farmacii, centre medicale, hoteluri si alte unitati de cazare.

Cladirea U Center B este dotata cu echipamente de ultima generatie, fiind in curs de certificare LEED Platinum si WELL Silver level. Dintre dotarile spatiilor de birouri amintim BMS, sistem de ventilatie 4-pipes, ferestre conectate si ele la sistemul BMS care opreste ventilatia cand sunt deschise, iluminat LED cu sensori de prezenta si pentru lumina diurna, statii incarcare masini electrice, dusuri si vestiare pentru biciclisti, terase verzi pentru angajati.

Sistemele de ventilatie ale cladirii de birouri au fost adaptate post-pandemic, avand acum aport de aer proaspat, filtre HEPA, ramanerea in functiune a ventilatoarelor, la viteza mai mica, si in timpul noptii si weekend, posibilitate de inactivare a virusului prin incalzirea ventilatoarelor pana la 60 grade Celsius prin control BMS.

U Center cladirea B dispune de 438 de locuri de parcare in subsol, cu sistem de alocare inteligenta, prin aplicatia SpotUs, ce permite accesul in toate proprietatile detinute de Forte Partners.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult