Birourile timișorene Vox Technology Park au cel mai mare punctaj eco din România

Proiectul Vox Technology Park, din Timișoara a obținut cel mai mare punctaj obținut până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.

Printre caracteristicile proiectului care au dus la această performanță se numără grădina suspendată și sistemul inteligent de control al temperaturii la birou, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Mediul de lucru în aceste birouri va fi mai sănătos și mai eficient pentru angajați, iar costurile de întreținere a spațiilor mai mici.

Vox Technology Park, dezvoltator Werk Property Group, este în stadiul avansat de construcție și este prevăzut a se da în folosință în luna decembrie 2017. Dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri trebuie să vă grăbiți, pentru că în prezent, proiectul este închiriat în procent de 50%.

Suprafața închiriabilă de birouri prevăzută în acest proiect este de 26.266 mp, într-un mixt funcțional care va mai conține spații comerciale, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp. În afară de rolul estetic, grădina urbană va fi și un loc de relaxare și networking, în stilul de lucru al noii generații de angajați.

Vox Technology Park va avea sistem de identificare biometrică la accesul în clădire, 4 Fingers Touchless ID, o compartimentare inteligentă a spațiilor, astfel încât să existe un control maxim al temperaturii, aportului de aer proaspăt și lumină pe fiecare post de lucru.

Angajații vor mai avea la dispoziție cafenele moderne, sală de fitness și spații de conferințe. Parcarea are o suprafață de 5.880 mp, având locuri suficiente atât pentru mașini, cât și un spațiu special amenajat pentru biciclete.

Pentru detalii legate de închirierea de spații în Vox Technology Park, vă invităm să accesați pagina din site-ul nostru: Inchiriere spatii in imobil de birouri CENTRAL, Timisoara.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult