Birourile timișorene Vox Technology Park au cel mai mare punctaj eco din România

Proiectul Vox Technology Park, din Timișoara a obținut cel mai mare punctaj obținut până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.

Printre caracteristicile proiectului care au dus la această performanță se numără grădina suspendată și sistemul inteligent de control al temperaturii la birou, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Mediul de lucru în aceste birouri va fi mai sănătos și mai eficient pentru angajați, iar costurile de întreținere a spațiilor mai mici.

Vox Technology Park, dezvoltator Werk Property Group, este în stadiul avansat de construcție și este prevăzut a se da în folosință în luna decembrie 2017. Dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri trebuie să vă grăbiți, pentru că în prezent, proiectul este închiriat în procent de 50%.

Suprafața închiriabilă de birouri prevăzută în acest proiect este de 26.266 mp, într-un mixt funcțional care va mai conține spații comerciale, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp. În afară de rolul estetic, grădina urbană va fi și un loc de relaxare și networking, în stilul de lucru al noii generații de angajați.

Vox Technology Park va avea sistem de identificare biometrică la accesul în clădire, 4 Fingers Touchless ID, o compartimentare inteligentă a spațiilor, astfel încât să existe un control maxim al temperaturii, aportului de aer proaspăt și lumină pe fiecare post de lucru.

Angajații vor mai avea la dispoziție cafenele moderne, sală de fitness și spații de conferințe. Parcarea are o suprafață de 5.880 mp, având locuri suficiente atât pentru mașini, cât și un spațiu special amenajat pentru biciclete.

Pentru detalii legate de închirierea de spații în Vox Technology Park, vă invităm să accesați pagina din site-ul nostru: Inchiriere spatii in imobil de birouri CENTRAL, Timisoara.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
470 - 970 mp

Inchiriere imobil de birouri

Central, Timisoara
  • 8€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult