Zilele Biz 2007

Workshop ESOP la Zilele Biz 2007

Zilele-Biz

In perioada 19-23 noiembrie 2007, la World Trade Center Bucuresti, se va desfasura a VI-a editie a Zilelor Biz. Continuand parteneriatul initiat in urma cu 5 ani, ESOP Consulting sustine in cadrul acestui eveniment un seminar cu tema “Apartamentele noi – intre condominium si blocuri individuale”, urmarind sa identifice avantajele si dezavantajele acestor doua produse ce domina in prezent piata rezidentiala.

ESOP isi propune asadar sa evidentieze principalele tendinte ce se manifesta pe segmentul locuintelor noi si au consecinte pozitive asupra revitalizarii urbane, conducand in mod firesc la imbunatatirea calitatii vietii. Domeniu dinamic, ce suscita tot mai frecvent interesul investitorilor, imobiliarele vor fi in centrul atentiei in ziua a 3-a a evenimentului.

Analiza realizata de ESOP va provoca audienta la o dezbatere interesanta ce vizeaza dezvoltarea durabila, redimensionarea oraselor si refacerea legaturilor sociale. Noile produse rezidentiale vor oferi mai multa diversitate si vor marca o noua etapa in evolutia urbana.

Zilele Biz reprezinta cel mai mare trade show de afaceri din Romania, ce reuneste peste 5.000 de participanti, profesionisti din cele mai importante sectoare economice, precum: finante – banci, comert, distributie, productie, IT & C, constructii, real estate, media, publicitate.

Evenimentul creeaza un mix perfect intre conferinte, workshopuri, prezentari, one2one meetings si networking, facilitand stabilirea unor parteneriate de afaceri la nivel regional. Asadar ne vedem la World Trade Center pe 21 noiembrie (Sala Beijing, orele 11.30 – 13.00) pentru a stabili care sunt preferintele consumatorilor romani in materie de concepte rezidentiale si cat de diferita este perceptia lor fata de principalele curente de opinie manifestate pe pietele din strainatate.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult