Zilele Biz 2007

Workshop ESOP la Zilele Biz 2007

Zilele-Biz

In perioada 19-23 noiembrie 2007, la World Trade Center Bucuresti, se va desfasura a VI-a editie a Zilelor Biz. Continuand parteneriatul initiat in urma cu 5 ani, ESOP Consulting sustine in cadrul acestui eveniment un seminar cu tema “Apartamentele noi – intre condominium si blocuri individuale”, urmarind sa identifice avantajele si dezavantajele acestor doua produse ce domina in prezent piata rezidentiala.

ESOP isi propune asadar sa evidentieze principalele tendinte ce se manifesta pe segmentul locuintelor noi si au consecinte pozitive asupra revitalizarii urbane, conducand in mod firesc la imbunatatirea calitatii vietii. Domeniu dinamic, ce suscita tot mai frecvent interesul investitorilor, imobiliarele vor fi in centrul atentiei in ziua a 3-a a evenimentului.

Analiza realizata de ESOP va provoca audienta la o dezbatere interesanta ce vizeaza dezvoltarea durabila, redimensionarea oraselor si refacerea legaturilor sociale. Noile produse rezidentiale vor oferi mai multa diversitate si vor marca o noua etapa in evolutia urbana.

Zilele Biz reprezinta cel mai mare trade show de afaceri din Romania, ce reuneste peste 5.000 de participanti, profesionisti din cele mai importante sectoare economice, precum: finante – banci, comert, distributie, productie, IT & C, constructii, real estate, media, publicitate.

Evenimentul creeaza un mix perfect intre conferinte, workshopuri, prezentari, one2one meetings si networking, facilitand stabilirea unor parteneriate de afaceri la nivel regional. Asadar ne vedem la World Trade Center pe 21 noiembrie (Sala Beijing, orele 11.30 – 13.00) pentru a stabili care sunt preferintele consumatorilor romani in materie de concepte rezidentiale si cat de diferita este perceptia lor fata de principalele curente de opinie manifestate pe pietele din strainatate.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult