West Gate are gradul de ocupare de 100% momentan

Societe Generale European Business Service, unul din chiriașii principali ai West Gate și-a extins spațiul închiriat cu 4.000 mp, cu această tranzacție ajungând la o suprafață totală închiriată de 12.700 mp. Astfel, proiectul West Gate și-a ocupat pentru moment toate spațiile de birouri de închiriat.

Proiectul de birouri West Gate este situat în zona Militari, în partea de vest a Capitalei, foarte aproape de stația de metrou Preciziei.

În afară de Societe Generale European Business Service, în West Gate au mai închiriat birouri companiile Accenture, Alpha Bank, Citi, Dacia-Renault, Ericsson, Siemens și Panasonic.

Proiectul West Gate are în total o suprafață de spații de birouri de 75.000 mp. Pe lângă această componentă de birouri, în West Gate există și clădiri rezidențiale, cu regim de închiriat.

Birourile au certificat energetic BREEAM și sunt de calitate superioară, iar ca facilități amenajate în incinta complexului West Gate enumerăm o clinică medicală, sală de fitness, magazine, o cafenea, o farmacie, teren de tenis, curățătorie și spălătorie de mașini.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din parcurile de afaceri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult

MedLife a închiriat un spațiu cu o suprafață de 2.300 mp, prin intermediul ESOP


Sediul ales de MedLife se află în zona Victoriei – Ion Mihalache, iar tranzacția de închiriere s-a realizat în al doilea trimestru din 2019. Centrul de afaceri are în total o suprafață închiriabilă de 4.814 mp, dispusă pe parter și trei etaje, din care cel mai mare furnizor de servicii de sănătate ocupă acum jumătate. […]


Citeste mai mult