Visteon alege ISHO, din Timișoara, unde pre-închiriază 5.000 mp de birouri

Complexul multifuncțional ISHO continuă să se dezvolte și atrage viitori chiriași de renume. Compania americană Visteon se alătură companiei Bosch România, în proiectul ISHO Offices, din Timișoara, unde se va muta în acest an.

În viitorul spațiu de birouri cu o suprafață totală de 5.000 mp, acum aflat în construcție, va fi amenajat un centru pentru dezvoltarea de echipamente și sisteme de conducere autonomă, unde vor lucra peste 400 angajați specializați în domeniile IT&C și automotive.

Proiectul multifuncțional ISHO se află amplasat pe malul râului Bega, în centrul orașului Timișoara și va avea o zonă de birouri ISHO Offices (cu o suprafață totală închiriabilă de 50.000 mp în construcții cu șapte etaje), o zonă rezidențială ISHO Living (cu un total de 1.200 apartamente, dezvoltate în etape, dotate cu facilități, inclusiv o piscină), spații comerciale și un hotel.

Birourile se construiesc la standarde de clădire verde BREEAM Excellent, având temperatura controlată în fiecare spațiu de lucru, BMS (Building Management System), acces ușor din toate cartierele orașului – cu autobuzul, tramvaiul sau cu un water bus.

Printre facilitățile complexului se numără o sală de sport, 2.000 locuri de parcare, un parc amenajat, un supermarket Mega Image funcțional, un magazin Prospero Delicii, cafenele, restaurante, un centru medical, un centru cultural unde vor fi amenajate expoziții și evenimente și un showroom COS.

Printre primii chiriași de birouri ai complexului se numără compania Bosch, care a semnat un contract pentru o suprafață totală de 6.600 mp de spații de birouri și s-a mutat în luna octombrie 2018.

Alți chiriași de birouri prezenți în ISHO Offices mai sunt Survey Sampling International (SSI) și KPMG.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din ISHO Offices, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
537 mp

ISHO Offices faza 2

Central, Timisoara
  • 13,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
2.000 - 17.000 mp

ISHO Offices faza 3

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult