Vilă istorică lângă Palatul Cotroceni

Benefit Seven, firma care oferă serviciile 7card,
a închiriat o vilă istorică lângă Palatul Cotroceni, prin intermediul ESOP Consulting

Vila închiriată de Benefit Seven va servi ca spaţiu de birouri pentru stafful companiei şi este amplasată într-o zonă premium, în apropierea Palatului Cotroceni. Tranzacţia de birouri, intermediată de ESOP, prevede închirierea integrală a vilei ce are o suprafaţă construită de 740 mp. Clădirea de patrimoniu, realizată în stil neoromânesc a fost renovată recent şi este un reper de eleganţă în zonă.

În 2015, a crescut cu 20% numărul tranzacţiilor mari, cu vile ce au suprafeţe cuprinse între 300 şi 1.200 mp, reprezentative pentru zonele unde sunt amplasate, atât construcţii vechi, bine renovate, precum cea din zona Cotroceni, cât şi vile noi, cu design plăcut din zone precum Domenii, Unirii şi Primăverii. Benefit Seven este un chiriaş din domeniul serviciilor personale de nişă, aflat într-o creştere accelerată, care a decis să-şi facă un upgrade al spaţiului de birouri prin intermediul nostru, alegând o locaţie de lux şi o clădire memorabilă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

  • Vila impunătoare, ca design şi finisaje, are în total 13 camere şi şase grupuri sanitare, plus o bucătărie, toate cu o suprafaţă construită cumulată de 740 mp, fiind dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă. Curtea individuală este pretabilă şi pentru parcare şi pentru spaţiu verde.

În 2015, activitatea companiei noastre s-a dezvoltat rapid, ajungând la un număr de 10.000 abonaţi activi ai serviciilor 7card, o dublare faţă de 2014 şi un număr de 229 săli, în creştere cu 62% faţă de 2014, ceea ce a dus la creşterea numărului de angajaţi şi implicit la nevoia de extindere a spaţiului de birouri. Am ales o clădire emblematică, renovată, într-o zonă de top, care să ofere unicitate spaţiului nostru de lucru. Amenajarea spaţiului interior a durat câteva luni, pentru că am dorit să personalizăm birourile în funcţie de destinaţia lor şi in acest sens am achizitionat obiecte de design, apelând la picturi, corpuri de iluminat, dar si mic mobilier în culori vibrante”, declară Cătălin Ivaşcu, Operations Manager & Co-owner Benefit Seven.

Despre Benefit Seven, compania care oferă serviciile 7card

Benefit Seven a fost înfiinţată în 2012 şi este o companie deţinută de trei antreprenori români, Andrei Creţu, Iulian Circiumaru si Cătălin Ivaşcu, care au adus pentru prima dată în România serviciile de carduri unice, care oferă corporatiştilor acces concomitent la 230 cluburi sportive din marile oraşe ale ţării.

7card este un abonament lunar care permite accesul la săli de sport din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Craiova şi Piteşti. Reţeaua numără în prezent 10.000 de abonaţi activi şi un număr de 230 săli de sport.

Un card unic de acces la o gamă variată de activităţi sportive, 7 Card se adresează atât angajaţilor, cât şi companiilor, aducând beneficii reale de flexibilitate, diversitate şi uşurinţă în utilizare. Abonaţii 7card sunt angajaţi ai companiilor din domenii precum IT&C, pharma, retail, bănci, FMCG, telefonie mobilă, asigurări etc.

Dacă ai nevoie de servicii de consultanță imobiliară, ne-ar face plăcere să ne cunoaștem! Trimite-ne un email și revenim în maxim 24 de ore![contact-form-7 404 "Not Found"]


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult