Vila de inchiriat

Vila de exceptie in Aviatorilor asteapta chiriasi

Incepand cu luna aprilie, o vila extrem de reprezentativa si bine pozitionata in Bucuresti este disponibila pentru inchiriere, fiind promovata de compania ESOP. Situata in zona Aviatorilor, vila are o arhitectura cu totul deosebita, specifica anilor `40.

Datorita unei dispuneri functionale si a finisajelor bine pastrate in timp, vila este potrivita atat drept sediu de companie, cat si pentru locuit, in special pentru o resedinta diplomatica. In ultimii ani a fost folosita si drept sediu bancar, si drept locuinta diplomatica. Vila are o suprafata totala de 700 mp, dispusi pe D+p+1+mansarda.

Demisolul-proiectat la origini cu destinatia de spatiu servitori – este acum transformat intr-un spatiu de birou modern, cu facilitati de depozitare, si dispune de lumina naturala din plin, si chiar si de o mica terasa, ce face legatura cu curtea.

Parterul si etajul 1 sunt de departe cea mai spectaculoasa parte a vilei; de la primii pasi, te intampina o intrare impozanta, vezi un stil aparte si spiritul anilor `40 traind in fiecare detaliu, de la parchetul de stejar cu desen original pana la tavanul inalt, cu grinzi solide de lemn.

La Parter se afla o zona de living spatioasa (56 mp), comunicand cu dining-ul (34 mp) ce se deschide catre o splendida gradina; un hol principal, cu acces catre doua birouri un birou, toate interconectate si permitand circulatii alternative. La etajul 1, se afla dormitorul matrimonial (34 mp), cu baie proprie si dressing, si cu acces catre o terasa incantatoare, cu vedere catre gradina. Tot aici se afla si o camera de protocol, si alte trei camere, cu doua grupuri sanitare.

Mansarda ofera un spatiu deschis generos, cu lumina naturala din plin si o decorare neconventionala, spatiu ce permite numeroase destinatii (biblioteca, hobby room, sau zona de lucru open space). Vila este inconjurata de o gradina frumos si in detaliu amenajata, un spatiu menit sa ofere relaxare si placere. Zona ideala de a continua o petrecere, su de ce nu, de a organiza un team building – in cazul folosirii vilei ca spatiu de birou. Prin stilul sau deosebit si prin spatiile generoase disponibile, vila din Aviatorilor este optiunea ideala pentru o companie de avocatura sau de publicitate, pentru banci si de asemenea pentru misiunile diplomatice in cautarea unei resedinte de standard inalt.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult