Vila de inchiriat

Vila de exceptie in Aviatorilor asteapta chiriasi

Incepand cu luna aprilie, o vila extrem de reprezentativa si bine pozitionata in Bucuresti este disponibila pentru inchiriere, fiind promovata de compania ESOP. Situata in zona Aviatorilor, vila are o arhitectura cu totul deosebita, specifica anilor `40.

Datorita unei dispuneri functionale si a finisajelor bine pastrate in timp, vila este potrivita atat drept sediu de companie, cat si pentru locuit, in special pentru o resedinta diplomatica. In ultimii ani a fost folosita si drept sediu bancar, si drept locuinta diplomatica. Vila are o suprafata totala de 700 mp, dispusi pe D+p+1+mansarda.

Demisolul-proiectat la origini cu destinatia de spatiu servitori – este acum transformat intr-un spatiu de birou modern, cu facilitati de depozitare, si dispune de lumina naturala din plin, si chiar si de o mica terasa, ce face legatura cu curtea.

Parterul si etajul 1 sunt de departe cea mai spectaculoasa parte a vilei; de la primii pasi, te intampina o intrare impozanta, vezi un stil aparte si spiritul anilor `40 traind in fiecare detaliu, de la parchetul de stejar cu desen original pana la tavanul inalt, cu grinzi solide de lemn.

La Parter se afla o zona de living spatioasa (56 mp), comunicand cu dining-ul (34 mp) ce se deschide catre o splendida gradina; un hol principal, cu acces catre doua birouri un birou, toate interconectate si permitand circulatii alternative. La etajul 1, se afla dormitorul matrimonial (34 mp), cu baie proprie si dressing, si cu acces catre o terasa incantatoare, cu vedere catre gradina. Tot aici se afla si o camera de protocol, si alte trei camere, cu doua grupuri sanitare.

Mansarda ofera un spatiu deschis generos, cu lumina naturala din plin si o decorare neconventionala, spatiu ce permite numeroase destinatii (biblioteca, hobby room, sau zona de lucru open space). Vila este inconjurata de o gradina frumos si in detaliu amenajata, un spatiu menit sa ofere relaxare si placere. Zona ideala de a continua o petrecere, su de ce nu, de a organiza un team building – in cazul folosirii vilei ca spatiu de birou. Prin stilul sau deosebit si prin spatiile generoase disponibile, vila din Aviatorilor este optiunea ideala pentru o companie de avocatura sau de publicitate, pentru banci si de asemenea pentru misiunile diplomatice in cautarea unei resedinte de standard inalt.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>