Vila de inchiriat

Vila de exceptie in Aviatorilor asteapta chiriasi

Incepand cu luna aprilie, o vila extrem de reprezentativa si bine pozitionata in Bucuresti este disponibila pentru inchiriere, fiind promovata de compania ESOP. Situata in zona Aviatorilor, vila are o arhitectura cu totul deosebita, specifica anilor `40.

Datorita unei dispuneri functionale si a finisajelor bine pastrate in timp, vila este potrivita atat drept sediu de companie, cat si pentru locuit, in special pentru o resedinta diplomatica. In ultimii ani a fost folosita si drept sediu bancar, si drept locuinta diplomatica. Vila are o suprafata totala de 700 mp, dispusi pe D+p+1+mansarda.

Demisolul-proiectat la origini cu destinatia de spatiu servitori – este acum transformat intr-un spatiu de birou modern, cu facilitati de depozitare, si dispune de lumina naturala din plin, si chiar si de o mica terasa, ce face legatura cu curtea.

Parterul si etajul 1 sunt de departe cea mai spectaculoasa parte a vilei; de la primii pasi, te intampina o intrare impozanta, vezi un stil aparte si spiritul anilor `40 traind in fiecare detaliu, de la parchetul de stejar cu desen original pana la tavanul inalt, cu grinzi solide de lemn.

La Parter se afla o zona de living spatioasa (56 mp), comunicand cu dining-ul (34 mp) ce se deschide catre o splendida gradina; un hol principal, cu acces catre doua birouri un birou, toate interconectate si permitand circulatii alternative. La etajul 1, se afla dormitorul matrimonial (34 mp), cu baie proprie si dressing, si cu acces catre o terasa incantatoare, cu vedere catre gradina. Tot aici se afla si o camera de protocol, si alte trei camere, cu doua grupuri sanitare.

Mansarda ofera un spatiu deschis generos, cu lumina naturala din plin si o decorare neconventionala, spatiu ce permite numeroase destinatii (biblioteca, hobby room, sau zona de lucru open space). Vila este inconjurata de o gradina frumos si in detaliu amenajata, un spatiu menit sa ofere relaxare si placere. Zona ideala de a continua o petrecere, su de ce nu, de a organiza un team building – in cazul folosirii vilei ca spatiu de birou. Prin stilul sau deosebit si prin spatiile generoase disponibile, vila din Aviatorilor este optiunea ideala pentru o companie de avocatura sau de publicitate, pentru banci si de asemenea pentru misiunile diplomatice in cautarea unei resedinte de standard inalt.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult