Vila de inchiriat

Vila de exceptie in Aviatorilor asteapta chiriasi

Incepand cu luna aprilie, o vila extrem de reprezentativa si bine pozitionata in Bucuresti este disponibila pentru inchiriere, fiind promovata de compania ESOP. Situata in zona Aviatorilor, vila are o arhitectura cu totul deosebita, specifica anilor `40.

Datorita unei dispuneri functionale si a finisajelor bine pastrate in timp, vila este potrivita atat drept sediu de companie, cat si pentru locuit, in special pentru o resedinta diplomatica. In ultimii ani a fost folosita si drept sediu bancar, si drept locuinta diplomatica. Vila are o suprafata totala de 700 mp, dispusi pe D+p+1+mansarda.

Demisolul-proiectat la origini cu destinatia de spatiu servitori – este acum transformat intr-un spatiu de birou modern, cu facilitati de depozitare, si dispune de lumina naturala din plin, si chiar si de o mica terasa, ce face legatura cu curtea.

Parterul si etajul 1 sunt de departe cea mai spectaculoasa parte a vilei; de la primii pasi, te intampina o intrare impozanta, vezi un stil aparte si spiritul anilor `40 traind in fiecare detaliu, de la parchetul de stejar cu desen original pana la tavanul inalt, cu grinzi solide de lemn.

La Parter se afla o zona de living spatioasa (56 mp), comunicand cu dining-ul (34 mp) ce se deschide catre o splendida gradina; un hol principal, cu acces catre doua birouri un birou, toate interconectate si permitand circulatii alternative. La etajul 1, se afla dormitorul matrimonial (34 mp), cu baie proprie si dressing, si cu acces catre o terasa incantatoare, cu vedere catre gradina. Tot aici se afla si o camera de protocol, si alte trei camere, cu doua grupuri sanitare.

Mansarda ofera un spatiu deschis generos, cu lumina naturala din plin si o decorare neconventionala, spatiu ce permite numeroase destinatii (biblioteca, hobby room, sau zona de lucru open space). Vila este inconjurata de o gradina frumos si in detaliu amenajata, un spatiu menit sa ofere relaxare si placere. Zona ideala de a continua o petrecere, su de ce nu, de a organiza un team building – in cazul folosirii vilei ca spatiu de birou. Prin stilul sau deosebit si prin spatiile generoase disponibile, vila din Aviatorilor este optiunea ideala pentru o companie de avocatura sau de publicitate, pentru banci si de asemenea pentru misiunile diplomatice in cautarea unei resedinte de standard inalt.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult