Sediu VA TECH ELIN EBG

VA TECH ELIN EBG deschide reprezentanta in Romania

VA TECH ELIN EBG, leader in domeniul instalatiilor tehnice in Austria, deschide reprezentanta si in Romania, anunta ESOP, agentia care a mediat tranzactia de inchiriere a spatiului de birou. VA TECH ELIN EBG are ca domeniu de activitate proiectarea, executarea si punerea in functiune a echipamentelor pentru toata gama de instalatii tehnice atat in sectorul industrial cat si in cel domestic.

Intr-o expresie mai simpla: tot ce este tehnic pentru orice tip de constructie este oferit de VA TECH ELIN EBG, care este leader in domeniu pe piata austriaca. S-a atins acest nivel – pe care de altfel dorim sa-l atingem si in Romania – datorita faptului ca telul principal al firmei a fost asigurarea calitatii lucrarilor si satisfacerea clientilor, sub sloganul:”sustainable solutions, for a better life!”, afirma Gerhard Lipkovich-Arvatu, director al sucursalei din Romania. Alaturi de actuala filiala din Romania, VA TECH ELIN EBG este prezenta si in alte tari din Europa Centrala si de Est: Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Bulgaria.

Spatiul in care isi va desfasura activitatea VA TECH ELIN EBG incepand cu luna aprilie 2004, se afla intr-o vila de 300 mp din zona de Nord a Bucurestiului, avand toate dotarile necesare unei reprezentante: retea de date si voce, linii telefonice internationale, aer conditionat, locuri de parcare in curte si la strada, acces usor la mijloacele de transport in comun, vizibilitate si prestanta.

Vila are P+2 etaje+M; la parter exista un spatiu larg de receptie, meeting room, bucatarie si baie; etajele 1 si 2 sunt similare ca organizare avand fiecare 3 camere si baie; iar mansarda cuprinde doua camere, baie si bucatarie. Vila, apartine unei firme de investitii imobiliare din Israel. Recent renovata, vila constituie varianta optima pentru conditiile solicitate de VA TECH ELIN EBG, iar raportul bun calitate -pret a fost apreciat atat de managementul din Romania, cat si de cel din Austria, afirma Irina Petrescu, director departament birouri la ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult