Sediu VA TECH ELIN EBG

VA TECH ELIN EBG deschide reprezentanta in Romania

VA TECH ELIN EBG, leader in domeniul instalatiilor tehnice in Austria, deschide reprezentanta si in Romania, anunta ESOP, agentia care a mediat tranzactia de inchiriere a spatiului de birou. VA TECH ELIN EBG are ca domeniu de activitate proiectarea, executarea si punerea in functiune a echipamentelor pentru toata gama de instalatii tehnice atat in sectorul industrial cat si in cel domestic.

Intr-o expresie mai simpla: tot ce este tehnic pentru orice tip de constructie este oferit de VA TECH ELIN EBG, care este leader in domeniu pe piata austriaca. S-a atins acest nivel – pe care de altfel dorim sa-l atingem si in Romania – datorita faptului ca telul principal al firmei a fost asigurarea calitatii lucrarilor si satisfacerea clientilor, sub sloganul:”sustainable solutions, for a better life!”, afirma Gerhard Lipkovich-Arvatu, director al sucursalei din Romania. Alaturi de actuala filiala din Romania, VA TECH ELIN EBG este prezenta si in alte tari din Europa Centrala si de Est: Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Bulgaria.

Spatiul in care isi va desfasura activitatea VA TECH ELIN EBG incepand cu luna aprilie 2004, se afla intr-o vila de 300 mp din zona de Nord a Bucurestiului, avand toate dotarile necesare unei reprezentante: retea de date si voce, linii telefonice internationale, aer conditionat, locuri de parcare in curte si la strada, acces usor la mijloacele de transport in comun, vizibilitate si prestanta.

Vila are P+2 etaje+M; la parter exista un spatiu larg de receptie, meeting room, bucatarie si baie; etajele 1 si 2 sunt similare ca organizare avand fiecare 3 camere si baie; iar mansarda cuprinde doua camere, baie si bucatarie. Vila, apartine unei firme de investitii imobiliare din Israel. Recent renovata, vila constituie varianta optima pentru conditiile solicitate de VA TECH ELIN EBG, iar raportul bun calitate -pret a fost apreciat atat de managementul din Romania, cat si de cel din Austria, afirma Irina Petrescu, director departament birouri la ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult