Unirii View, proiectul de birouri cu cea mai mare vizibilitate în Piața Unirii

În această săptămână a fost lansată oficial  clădirea Unirii View, care va avea 18 etaje și o înălțime de 73 metri, ceea ce înseamnă că atunci când va fi gata va câștiga titlul de cea mai înaltă constructie din zona Piața Unirii, punctul zero al Capitalei.

Viitoarea clădire de birouri are în total o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, cu spații de birouri la etajele superioare și retail la parter. Birourile vor avea câte 1.131 mp pe etaj, la standarde de clasă A, cu o vedere panoramică de 360 grade asupra întregii zone ultracentrale a Bucureștiului.

Locația Unirii View, in spatele Unirea Shopping Center, pe strada Corneliu Coposu beneficiază de acces la cele mai multe mijloace de transport: 9 linii de autobuz, 4 linii de tramvai, cel mai mare hub de metrou – stația Unirii –și o linie express către aeroport. Pentru cei care vor dori să ajungă cu bicicleta la birou, va exista o parcare specială pdentru acestea, iar pentru angajații care vor veni cu mașina se vor pregîti în total 161 locuri de parcare proprii.

În apropiere se află 360 de restaurante, situate fie în Piața Unirii, fie în zona Centrului Vechi, la câteva minute de mers pe jos de Unirii View.

Clădirea a fost planificată pentru a obține certificat BREEAM, având un design realizat special pentru asigurarea unui optim de lumină naturală pentru fiecare birou și un sistem de iluminat artificial eficient.

În total Unirii View are nouă lifturi și BMS, sistem de management al clădirii, precum și finisaje de calitate care o vor ridica la nivelul superior de clasă A.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Unirii View, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 105.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult