Unirii View, proiectul de birouri cu cea mai mare vizibilitate în Piața Unirii

În această săptămână a fost lansată oficial  clădirea Unirii View, care va avea 18 etaje și o înălțime de 73 metri, ceea ce înseamnă că atunci când va fi gata va câștiga titlul de cea mai înaltă constructie din zona Piața Unirii, punctul zero al Capitalei.

Viitoarea clădire de birouri are în total o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, cu spații de birouri la etajele superioare și retail la parter. Birourile vor avea câte 1.131 mp pe etaj, la standarde de clasă A, cu o vedere panoramică de 360 grade asupra întregii zone ultracentrale a Bucureștiului.

Locația Unirii View, in spatele Unirea Shopping Center, pe strada Corneliu Coposu beneficiază de acces la cele mai multe mijloace de transport: 9 linii de autobuz, 4 linii de tramvai, cel mai mare hub de metrou – stația Unirii –și o linie express către aeroport. Pentru cei care vor dori să ajungă cu bicicleta la birou, va exista o parcare specială pdentru acestea, iar pentru angajații care vor veni cu mașina se vor pregîti în total 161 locuri de parcare proprii.

În apropiere se află 360 de restaurante, situate fie în Piața Unirii, fie în zona Centrului Vechi, la câteva minute de mers pe jos de Unirii View.

Clădirea a fost planificată pentru a obține certificat BREEAM, având un design realizat special pentru asigurarea unui optim de lumină naturală pentru fiecare birou și un sistem de iluminat artificial eficient.

În total Unirii View are nouă lifturi și BMS, sistem de management al clădirii, precum și finisaje de calitate care o vor ridica la nivelul superior de clasă A.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Unirii View, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
196 mp

SPLAY Office Building

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
577 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Proiect Spatio

Spatio – un nou proiect mixt in nordul Bucurestiului


Complexul City Rose Park, ramas de cativa ani in stadiu de proiect, a fost repus pe masa de lucru cu un nou concept si un nou nume, Spatio. Autorizat initial in 2018 pentru trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati, proiectul a fost regandit si este in curs de […]


Citeste mai mult

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult