Unirii View avansează rapid și mai are puține spații libere

Lucrările la proiectul de birouri Unirii View, de pe Bulevardul Corneliu Coposu, de lângă Piața Unirii, intră în linie dreaptă. Unirii View prevede realizarea unei suprafețe totale de 18.000 mp de spații de birouri de clasă A, la înalte standarde de calitate și având o pre-certificare BREEAM Excellent.

Cel mai mare chiriaș anunțat până acum în clădire va fi NTT Data Romania, care a pre-închiriat o suprafață de birouri de 4.000 mp.

În acest moment, la Unirii View se lucrează la închiderea fațadei, potrivit unei monitorizări periodice realizate de ESOP Consulting.

Zona Unirii este un important hub de transport al Capitalei, stația de metrou Unirii având acces către cele două magistrale de metrou din Capitală. De asemenea, în apropiere se află Centrul Istoric, o aglomerație de peste 300 de cafenele, restaurante și magazine. Cele mai importante muzee, teatre și instituții culturale ale Bucureștiului se află la mică distanță de mers pe jos de locația de birouri a Unirii View.

Dezvoltatorul belgian promite și o panoramă de excepție asupra zonei Unirii pentru chiriașii de la etajele superioare.
Unirii View va avea o suprafață închiriabilă de 1.131 mp pe fiecare etaj si o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, un open space generos, rar pentru o clădire ultracentrală, fără stâlpi sau alte elemente de structură, performanță obținută cu ajutorul unor tehnici inovatoare de post-tensionare.

Proiectul Unirii View va avea pentru chiriași și vizitatori 161 de locuri de parcare, la care se adaugă alte 200 de locuri din parcarea centrului comercial Unirii Shopping Center.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Unirii View, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
280 mp

Bectro Center

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
850 - 35.000 mp

U Center Bucuresti

Tineretului, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult