Unirii View avansează rapid și mai are puține spații libere

Lucrările la proiectul de birouri Unirii View, de pe Bulevardul Corneliu Coposu, de lângă Piața Unirii, intră în linie dreaptă. Unirii View prevede realizarea unei suprafețe totale de 18.000 mp de spații de birouri de clasă A, la înalte standarde de calitate și având o pre-certificare BREEAM Excellent.

Cel mai mare chiriaș anunțat până acum în clădire va fi NTT Data Romania, care a pre-închiriat o suprafață de birouri de 4.000 mp.

În acest moment, la Unirii View se lucrează la închiderea fațadei, potrivit unei monitorizări periodice realizate de ESOP Consulting.

Zona Unirii este un important hub de transport al Capitalei, stația de metrou Unirii având acces către cele două magistrale de metrou din Capitală. De asemenea, în apropiere se află Centrul Istoric, o aglomerație de peste 300 de cafenele, restaurante și magazine. Cele mai importante muzee, teatre și instituții culturale ale Bucureștiului se află la mică distanță de mers pe jos de locația de birouri a Unirii View.

Dezvoltatorul belgian promite și o panoramă de excepție asupra zonei Unirii pentru chiriașii de la etajele superioare.
Unirii View va avea o suprafață închiriabilă de 1.131 mp pe fiecare etaj si o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, un open space generos, rar pentru o clădire ultracentrală, fără stâlpi sau alte elemente de structură, performanță obținută cu ajutorul unor tehnici inovatoare de post-tensionare.

Proiectul Unirii View va avea pentru chiriași și vizitatori 161 de locuri de parcare, la care se adaugă alte 200 de locuri din parcarea centrului comercial Unirii Shopping Center.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Unirii View, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult