Hanns Seidel Romania

Un nou sediu pentru fundatia Hanns Seidel Romania

Inceputul verii aduce schimbari importante pentru activitatea organizatiei non guvernamentale Hanns Seidel. Aceasta si-a schimbat de curand sediul, optand pentru o vila eleganta din zona Domenii, anunta ESOP agentia care a intermediat tranzactia.

In termen de numai o saptamana Hanns Seidl a inchiriat 130 mp, mai precis etajul 1 al unei cladiri situate pe o strada linistita, cu multe spatii verzi. Dispusa pe D+P+1+M, vila aleasa este dotata cu aer conditionat, centrala proprie, interfon, retea voce-date, sistem de acces pe baza de cartela si 6 locuri de parcare.

Spatiul este extrem de bine partitionat si special gandit pentru a asigura intreg confortul unui mediu de lucru profesionist. Cladirea beneficiaza de o curte interioara frumos amenajata in care viitorii chiriasi se pot relaxa si socializa pentru a stabili relatii durabile in cadrul echipei. Fundatia Hanns Seidel Romania promoveaza relatiile economice si comerciale romano-germane, militand pentru constructia unor structuri democratice si apararea valorilor statului de drept si societatii deschise.

Organizatia sustine seminarii de instruire ce au drept scop: educatia social-politica, formarea institutionala, training managerial, adaptarea legislatiei romanesti la cea europeana.

Vizibilitatea noului sediu va contribui la cresterea notorietatii fundatiei la nivel public si la mentinerea raporturilor de parteneriat cu persoane importante din sfera politica (guvern, parlament, prefecturi, primarii, consilii locale) si diplomatica.

“Functionalitatea spatiului, pozitionarea in cea mai apreciata locatie din cartierul Domenii si accesul usor catre mijloace de transport si aeroport sunt doar cateva motive pentru care aceasta vila a raspuns perfect asteptarilor fundatiei Hans Seidel Romania”, concluzioneaza Adrian Stefu, Offices Consultant in cadrul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult