Hanns Seidel Romania

Un nou sediu pentru fundatia Hanns Seidel Romania

Inceputul verii aduce schimbari importante pentru activitatea organizatiei non guvernamentale Hanns Seidel. Aceasta si-a schimbat de curand sediul, optand pentru o vila eleganta din zona Domenii, anunta ESOP agentia care a intermediat tranzactia.

In termen de numai o saptamana Hanns Seidl a inchiriat 130 mp, mai precis etajul 1 al unei cladiri situate pe o strada linistita, cu multe spatii verzi. Dispusa pe D+P+1+M, vila aleasa este dotata cu aer conditionat, centrala proprie, interfon, retea voce-date, sistem de acces pe baza de cartela si 6 locuri de parcare.

Spatiul este extrem de bine partitionat si special gandit pentru a asigura intreg confortul unui mediu de lucru profesionist. Cladirea beneficiaza de o curte interioara frumos amenajata in care viitorii chiriasi se pot relaxa si socializa pentru a stabili relatii durabile in cadrul echipei. Fundatia Hanns Seidel Romania promoveaza relatiile economice si comerciale romano-germane, militand pentru constructia unor structuri democratice si apararea valorilor statului de drept si societatii deschise.

Organizatia sustine seminarii de instruire ce au drept scop: educatia social-politica, formarea institutionala, training managerial, adaptarea legislatiei romanesti la cea europeana.

Vizibilitatea noului sediu va contribui la cresterea notorietatii fundatiei la nivel public si la mentinerea raporturilor de parteneriat cu persoane importante din sfera politica (guvern, parlament, prefecturi, primarii, consilii locale) si diplomatica.

“Functionalitatea spatiului, pozitionarea in cea mai apreciata locatie din cartierul Domenii si accesul usor catre mijloace de transport si aeroport sunt doar cateva motive pentru care aceasta vila a raspuns perfect asteptarilor fundatiei Hans Seidel Romania”, concluzioneaza Adrian Stefu, Offices Consultant in cadrul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult