Hanns Seidel Romania

Un nou sediu pentru fundatia Hanns Seidel Romania

Inceputul verii aduce schimbari importante pentru activitatea organizatiei non guvernamentale Hanns Seidel. Aceasta si-a schimbat de curand sediul, optand pentru o vila eleganta din zona Domenii, anunta ESOP agentia care a intermediat tranzactia.

In termen de numai o saptamana Hanns Seidl a inchiriat 130 mp, mai precis etajul 1 al unei cladiri situate pe o strada linistita, cu multe spatii verzi. Dispusa pe D+P+1+M, vila aleasa este dotata cu aer conditionat, centrala proprie, interfon, retea voce-date, sistem de acces pe baza de cartela si 6 locuri de parcare.

Spatiul este extrem de bine partitionat si special gandit pentru a asigura intreg confortul unui mediu de lucru profesionist. Cladirea beneficiaza de o curte interioara frumos amenajata in care viitorii chiriasi se pot relaxa si socializa pentru a stabili relatii durabile in cadrul echipei. Fundatia Hanns Seidel Romania promoveaza relatiile economice si comerciale romano-germane, militand pentru constructia unor structuri democratice si apararea valorilor statului de drept si societatii deschise.

Organizatia sustine seminarii de instruire ce au drept scop: educatia social-politica, formarea institutionala, training managerial, adaptarea legislatiei romanesti la cea europeana.

Vizibilitatea noului sediu va contribui la cresterea notorietatii fundatiei la nivel public si la mentinerea raporturilor de parteneriat cu persoane importante din sfera politica (guvern, parlament, prefecturi, primarii, consilii locale) si diplomatica.

“Functionalitatea spatiului, pozitionarea in cea mai apreciata locatie din cartierul Domenii si accesul usor catre mijloace de transport si aeroport sunt doar cateva motive pentru care aceasta vila a raspuns perfect asteptarilor fundatiei Hans Seidel Romania”, concluzioneaza Adrian Stefu, Offices Consultant in cadrul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult