Un nou PUZ al Primăriei Sectorului 4 ar putea crea un viitor pol de birouri

Primarul Sectorului 4 din București Daniel Băluţă a declarat pentru Ziarul Financiar că se lucrează la un PUZ (Plan Urbanistic Zonal) pentru un teren viran, care ar putea fi transformat într-un nou pol de birouri.

„Calea Văcăreşti reprezintă o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este aproape de centru şi este conectată cu mijloace de transport. Atât proiectele de birouri deja existente la Piaţa Sudului, cât şi viitoarele proiecte reprezintă o metodă de a moderniza Sectorul 4“, a declarat Daniel Băluţă.

Mai multe cereri pentru autorizații de construire sunt depuse deja la Primăria Sectorului 4, pentru turnuri de birouri în zonele Pieței Sudului și Tineretului, potrivit aceleași surse.

În baza de date ESOP Consulting avem monitorizate 16 clădiri care au spații de birouri la închiriere în zonele din Sudul Capitalei, în care sunt disponibile birouri cu suprafețe de la 170 mp la 28.482 mp, în clădiri existente sau în construcție.

Chiriile solicitate de proprietari variază între 8 euro/mp/lună și 14 euro/mp/lună, potrivit ofertelor din baza de date ESOP.

Cea mai recentă tranzacție de birouri realizată în zona de sud este cea anunțată de compania Mindspace, care a închiriat un spațiu important în clădirea de birouri City Offices, anunțând că va amenaja un spațiu modern de co-working.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din sudul capitalei, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.133 mp

U CENTER cladirea A

Tineretului, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
230 mp

Big Office

Oltenitei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 2.900 mp

City Offices

Oltenitei, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 35.000 mp

U CENTER cladirea B

Tineretului, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Oportunități pentru România educată în IT. Cum se poate dezvolta piața


In timp ce industria software și servicii crește de 3 ori mai repede decât economia țării noastre, educația TIC (Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor) merge cu frâna de mană trasă. Poate inițiativa privată susținută prin politici eficiente create de către stat să ne ajute să recuperăm decalajul într-un termen suficient de scurt încât să nu pierdem […]


Citeste mai mult

Spațiile verzi au devenit cele mai căutate facilități oferite de business park-uri


Chiar dacă criza pandemică a încetinit ritmul construcției de clădiri noi de birouri, cele livrate în perioada pandemiei, sau care se află acum în lucru, s-au adaptat la noile cerințe venite din partea chiriașilor. Ca urmare a încetării stării de alertă începând cu data de 09.03.2022 și a ridicării restricțiilor pentru limitarea răspândirii Covid-19, companiile […]


Citeste mai mult

Cosolidare versus Atomizare pe piata de birouri

Consolidare versus “atomizare” pe piata de birouri datorita COVID 19


Ce vor face companiile in perioada post-COVID 19? Se vor intoarce la strategia de consolidare prin care posturile de lucru dintr-un oras erau concentrate intr-o singura cladire sau intr-un singur business park? Sau vor opta pentru “atomizarea” acestora prin munca de acasa (Work from Home) sau prin munca langa casa (Work Near Home)? Sau vor […]


Citeste mai mult