Un nou PUZ al Primăriei Sectorului 4 ar putea crea un viitor pol de birouri

Primarul Sectorului 4 din București Daniel Băluţă a declarat pentru Ziarul Financiar că se lucrează la un PUZ (Plan Urbanistic Zonal) pentru un teren viran, care ar putea fi transformat într-un nou pol de birouri.

„Calea Văcăreşti reprezintă o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este aproape de centru şi este conectată cu mijloace de transport. Atât proiectele de birouri deja existente la Piaţa Sudului, cât şi viitoarele proiecte reprezintă o metodă de a moderniza Sectorul 4“, a declarat Daniel Băluţă.

Mai multe cereri pentru autorizații de construire sunt depuse deja la Primăria Sectorului 4, pentru turnuri de birouri în zonele Pieței Sudului și Tineretului, potrivit aceleași surse.

În baza de date ESOP Consulting avem monitorizate 16 clădiri care au spații de birouri la închiriere în zonele din Sudul Capitalei, în care sunt disponibile birouri cu suprafețe de la 170 mp la 28.482 mp, în clădiri existente sau în construcție.

Chiriile solicitate de proprietari variază între 8 euro/mp/lună și 14 euro/mp/lună, potrivit ofertelor din baza de date ESOP.

Cea mai recentă tranzacție de birouri realizată în zona de sud este cea anunțată de compania Mindspace, care a închiriat un spațiu important în clădirea de birouri City Offices, anunțând că va amenaja un spațiu modern de co-working.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din sudul capitalei, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
500 - 16.700 mp

U CENTER cladirea A

Tineretului, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
230 mp

Big Office

Oltenitei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 - 900 mp

City Offices

Oltenitei, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 32.000 mp

U CENTER cladirea B

Tineretului, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil

Postari similare

Clădirile de birouri din zona centrală ZACA și proiectele din afara zonei cu interdicții pentru mașinile poluante


Update 24.10.2019 Primăria Capitalei a aprobat introducerea vinietei în București. În zona centrală, nu vor mai avea voie de anul viitor mașinile sub euro 3 (Non-Euro, Euro 1 și Euro 2), iar din 2021 nici cele sub Euro 4. Toate mașinile sub euro 5 vor plăti vinietă pentru a circula pe celelalte străzi, în afara […]


Citeste mai mult

Primăria Sectorului 5 propune un proiect pentru dezvoltarea celui mai mare teren liber din București


Primăria Sectorului 5 a organizat de curând o dezbatere publică privind dezvoltarea proiectului Antiaeriană, pe cel mai mare teren liber din București, de circa 110 hectare. Alături de firma noastră, la discuții au fost invitați și reprezentanți ai principalilor dezvoltatori imobiliari din București și ai mai multor mari companii de consultanță imobiliară. Proiectul inițial propune […]


Citeste mai mult

Despre LAST MILE, fenomenul vestic prin care cele mai căutate depozite sunt în oraș


În marile orașe din SUA, Anglia și Germania, acum cele mai vânate spații industriale sunt spațiile logistice din interiorul orașului, cât mai aproape de consumatorul final al companiilor de e-commerce (vânzări online) și al companiilor de curierat, așa numitul last mile (sau pe ultima sută de metri, dacă ar fi să echivalăm cu o expresie […]


Citeste mai mult

*/ ?>