Un nou PUZ al Primăriei Sectorului 4 ar putea crea un viitor pol de birouri

Primarul Sectorului 4 din București Daniel Băluţă a declarat pentru Ziarul Financiar că se lucrează la un PUZ (Plan Urbanistic Zonal) pentru un teren viran, care ar putea fi transformat într-un nou pol de birouri.

„Calea Văcăreşti reprezintă o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este aproape de centru şi este conectată cu mijloace de transport. Atât proiectele de birouri deja existente la Piaţa Sudului, cât şi viitoarele proiecte reprezintă o metodă de a moderniza Sectorul 4“, a declarat Daniel Băluţă.

Mai multe cereri pentru autorizații de construire sunt depuse deja la Primăria Sectorului 4, pentru turnuri de birouri în zonele Pieței Sudului și Tineretului, potrivit aceleași surse.

În baza de date ESOP Consulting avem monitorizate 16 clădiri care au spații de birouri la închiriere în zonele din Sudul Capitalei, în care sunt disponibile birouri cu suprafețe de la 170 mp la 28.482 mp, în clădiri existente sau în construcție.

Chiriile solicitate de proprietari variază între 8 euro/mp/lună și 14 euro/mp/lună, potrivit ofertelor din baza de date ESOP.

Cea mai recentă tranzacție de birouri realizată în zona de sud este cea anunțată de compania Mindspace, care a închiriat un spațiu important în clădirea de birouri City Offices, anunțând că va amenaja un spațiu modern de co-working.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din sudul capitalei, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
1.133 - 3.150 mp

U CENTER cladirea A

Tineretului, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
230 mp

Big Office

Oltenitei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
117 - 2.043 mp

City Offices

Oltenitei, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
850 - 1.850 mp

U CENTER cladirea B

Tineretului, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult