Un nou proiect premium de birouri la Timișoara: VOX Tehnology Park

Complexul de birouri VOX Tehnology Park este pre-certificat după standardele clădirilor verzi, având calificativ BREEAM, va însuma în total o suprafață închiriabilă de 26.266 mp și va fi gata la sfârșitul acestui an.

VOX Tehnology Park se află în zona centrală a orașului Timișoara, al doilea oraș ca interes în topul chiriașilor de birouri de anul trecut, după București. Amplasamentul este situat aproape de zona centrului vechi și de Iulius Mall.

Centrul de afaceri VOX Tehnology Park, dezvoltator Werk Property Group, va avea subsol, demisol, parter, șase etaje, plus patru etaje retrase și este în construcție la această dată.

Spațiile de birouri vor fi de clasă A, clădirea impunătoare, eficientă din punct de vedere energetic și va avea costuri de întreținere ținute sub control, de BMS.

Suprafața pe fiecare etaj variază între 1.100 mp și 3.500 mp spații de birouri, în funcție de poziționare în cadrul centrului de afaceri. Suprafața minimă închiriabilă este de 300 mp.

Construcția și facilitățile ei sunt de ultimă generație. Accesul în clădire se va face după un sistem biometric, după amprente și recunoaștere facială, iar la subsol va fi o stație de încărcare a mașinilor electrice și o parcare de biciclete, prevăzută cu cabine de duș și vestiare.

Pe acoperiș va fi amenajată o grădină suspendată de 750 mp, cu spațiu de odihnă și relaxare amenajat, iar la parter vor fi închiriate spații comerciale având destinație de retail, o bancă, un restaurant și o sală de gym.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
470 - 970 mp

Inchiriere imobil de birouri

Central, Timisoara
  • 8€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult