Un nou proiect premium de birouri la Timișoara: VOX Tehnology Park

Complexul de birouri VOX Tehnology Park este pre-certificat după standardele clădirilor verzi, având calificativ BREEAM, va însuma în total o suprafață închiriabilă de 26.266 mp și va fi gata la sfârșitul acestui an.

VOX Tehnology Park se află în zona centrală a orașului Timișoara, al doilea oraș ca interes în topul chiriașilor de birouri de anul trecut, după București. Amplasamentul este situat aproape de zona centrului vechi și de Iulius Mall.

Centrul de afaceri VOX Tehnology Park, dezvoltator Werk Property Group, va avea subsol, demisol, parter, șase etaje, plus patru etaje retrase și este în construcție la această dată.

Spațiile de birouri vor fi de clasă A, clădirea impunătoare, eficientă din punct de vedere energetic și va avea costuri de întreținere ținute sub control, de BMS.

Suprafața pe fiecare etaj variază între 1.100 mp și 3.500 mp spații de birouri, în funcție de poziționare în cadrul centrului de afaceri. Suprafața minimă închiriabilă este de 300 mp.

Construcția și facilitățile ei sunt de ultimă generație. Accesul în clădire se va face după un sistem biometric, după amprente și recunoaștere facială, iar la subsol va fi o stație de încărcare a mașinilor electrice și o parcare de biciclete, prevăzută cu cabine de duș și vestiare.

Pe acoperiș va fi amenajată o grădină suspendată de 750 mp, cu spațiu de odihnă și relaxare amenajat, iar la parter vor fi închiriate spații comerciale având destinație de retail, o bancă, un restaurant și o sală de gym.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult