Un nou proiect premium de birouri la Timișoara: VOX Tehnology Park

Complexul de birouri VOX Tehnology Park este pre-certificat după standardele clădirilor verzi, având calificativ BREEAM, va însuma în total o suprafață închiriabilă de 26.266 mp și va fi gata la sfârșitul acestui an.

VOX Tehnology Park se află în zona centrală a orașului Timișoara, al doilea oraș ca interes în topul chiriașilor de birouri de anul trecut, după București. Amplasamentul este situat aproape de zona centrului vechi și de Iulius Mall.

Centrul de afaceri VOX Tehnology Park, dezvoltator Werk Property Group, va avea subsol, demisol, parter, șase etaje, plus patru etaje retrase și este în construcție la această dată.

Spațiile de birouri vor fi de clasă A, clădirea impunătoare, eficientă din punct de vedere energetic și va avea costuri de întreținere ținute sub control, de BMS.

Suprafața pe fiecare etaj variază între 1.100 mp și 3.500 mp spații de birouri, în funcție de poziționare în cadrul centrului de afaceri. Suprafața minimă închiriabilă este de 300 mp.

Construcția și facilitățile ei sunt de ultimă generație. Accesul în clădire se va face după un sistem biometric, după amprente și recunoaștere facială, iar la subsol va fi o stație de încărcare a mașinilor electrice și o parcare de biciclete, prevăzută cu cabine de duș și vestiare.

Pe acoperiș va fi amenajată o grădină suspendată de 750 mp, cu spațiu de odihnă și relaxare amenajat, iar la parter vor fi închiriate spații comerciale având destinație de retail, o bancă, un restaurant și o sală de gym.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
470 - 970 mp

Inchiriere imobil de birouri

Central, Timisoara
  • 8€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult