Un nou proiect premium de birouri în zona Dorobanți: D’OR Business Center

D’OR Business Center este un centru de afaceri premium cu două componente distincte, o clădire nouă, cu nouă etaje și design modern, în curs de execuție, potrivit echipei de monitorizare ESOP, a cărei finalizare este prevăzută pentru al treilea trimestru din 2018 și o vilă renovată, dispusă pe parter și un etaj.

Proiectul D’OR Business Center are în total o suprafață construită de 9.073 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 5.305 mp.

În clădirea nouă, cu nouă etaje, suprafața de birouri de închiriat pe fiecare etaj este cuprinsă între 502 mp și 575 mp.

Vila are două niveluri, de câte 179 mp.

Spațiile de birouri de clasă A vor beneficia de iluminat natural optim, de sistem de control al luminii pentru fiecare zonă de birouri, generator electric, pază 24 de ore, sistem de supraveghere modern, trei lifturi rapide și silențioase, parcare păzită pentru biciclete la subsol, cabine de duș și spații pentru vestiare.

Pe fiecare etaj este amenajată o bucătărie, un spațiu de stocare și un spațiu destinat serverelor viitoarelor companii chiriașe.

Sistemul de fațade ales de developer asigură un consum redus de energie.

Condițiile de pre-închiriere sunt flexibile, suprafața minimă de închiriat în centrul de afaceri D’OR Business Center fiind de 557 mp.

Birourile D’OR Business Center au la dispoziție 125 locuri de parcare, un număr superior cotei obligatorii, impuse de normele tehnice de construcție în vigoare.

D’OR Business Center se află situat pe Calea Dorobanților, în zona ultracentrală a Bucureștiului, aproape de Academia de Studii Economice (ASE), foarte aproape de Piața Romană și de stația de metrou cu același nume, lângă British Council și Sheraton Hotel.

Dezvoltatorul are o experiență vastă în ceea ce privește construcția de clădiri de birouri în București, toate situate în zone căutate de chiriașii actuali, ceea ce conferă un plus de valoare proiectului, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International. 

În ansamblul arhitectural D’OR Business Center sunt îngemănate o construcție nouă, în curs de realizare, cu spații vitrate generoase, finisaje de foarte bună calitate, sistem de management al clădirii și și o clădire istorică renovată, care păstrează farmecul vechiului București și aduce prestigiu locației.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult