Un nou proiect premium de birouri în zona Dorobanți: D’OR Business Center

D’OR Business Center este un centru de afaceri premium cu două componente distincte, o clădire nouă, cu nouă etaje și design modern, în curs de execuție, potrivit echipei de monitorizare ESOP, a cărei finalizare este prevăzută pentru al treilea trimestru din 2018 și o vilă renovată, dispusă pe parter și un etaj.

Proiectul D’OR Business Center are în total o suprafață construită de 9.073 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 5.305 mp.

În clădirea nouă, cu nouă etaje, suprafața de birouri de închiriat pe fiecare etaj este cuprinsă între 502 mp și 575 mp.

Vila are două niveluri, de câte 179 mp.

Spațiile de birouri de clasă A vor beneficia de iluminat natural optim, de sistem de control al luminii pentru fiecare zonă de birouri, generator electric, pază 24 de ore, sistem de supraveghere modern, trei lifturi rapide și silențioase, parcare păzită pentru biciclete la subsol, cabine de duș și spații pentru vestiare.

Pe fiecare etaj este amenajată o bucătărie, un spațiu de stocare și un spațiu destinat serverelor viitoarelor companii chiriașe.

Sistemul de fațade ales de developer asigură un consum redus de energie.

Condițiile de pre-închiriere sunt flexibile, suprafața minimă de închiriat în centrul de afaceri D’OR Business Center fiind de 557 mp.

Birourile D’OR Business Center au la dispoziție 125 locuri de parcare, un număr superior cotei obligatorii, impuse de normele tehnice de construcție în vigoare.

D’OR Business Center se află situat pe Calea Dorobanților, în zona ultracentrală a Bucureștiului, aproape de Academia de Studii Economice (ASE), foarte aproape de Piața Romană și de stația de metrou cu același nume, lângă British Council și Sheraton Hotel.

Dezvoltatorul are o experiență vastă în ceea ce privește construcția de clădiri de birouri în București, toate situate în zone căutate de chiriașii actuali, ceea ce conferă un plus de valoare proiectului, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International. 

În ansamblul arhitectural D’OR Business Center sunt îngemănate o construcție nouă, în curs de realizare, cu spații vitrate generoase, finisaje de foarte bună calitate, sistem de management al clădirii și și o clădire istorică renovată, care păstrează farmecul vechiului București și aduce prestigiu locației.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
187 - 818 mp

Avantgarde Office Building

Victoriei, Bucuresti
  • 13,50 - 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
125 - 1.616 mp

Polona Business Center

Dacia, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
268 mp

Grand Offices

Floreasca, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
469 - 955 mp

Banu Antonache 40-44

Floreasca, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil

Postari similare

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult

One Cotroceni Park

Se lucrează la One Cotroceni Park, proiectul de birouri cu grădini suspendate de peste 4.000 mp


Cum ar fi să lucrați la birou, la un etaj superior și apoi să ieșiți un sfert de oră într-o grădină privată, să vă relaxați, fără a fi nevoie să coborâți cu liftul și să vă deplasați într-o curte interioară? În curând se va putea. One Cotroceni Park va avea mai multe grădini suspendate (terase […]


Citeste mai mult

*/ ?>