Un nou proiect interesant lansat pe piață: Afi Tech Park

Afi Tech Park va avea o suprafață totală de 50.000 mp spații de birouri de clasă A, urmând a fi dezvoltat în apropierea Palatului Parlamentului. Complexul va cuprinde un turn de birouri și două clădiri mai mici ca înălțime, înconjurate de un imens spațiu verde, având ca design un stil tineresc, de inspirație urbană și cu grijă pentru mediu înconjurător, asemănător campusurilor IT&C de ultimă generație.

Afi Tech Park, dezvoltator AFI Europe Romania, va beneficia și de zone imense de food&court în apropiere, dar și de facilități de shopping, fiind situat peste drum de Vulcan Retail Park și în imediata apropiere a mallului Liberty Center.

Prima fază a proiectului Afi Tech Park prevede construirea unei suprafețe de birouri de clasă A care însumează 20.000 mp, dispuse pe opt niveluri, la care se adaugă două niveluri de parcări subterane și se estimează a se da în folosință la sfârșitul anului viitor.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, HVAC thermostats, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (building management system), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire și a spațiilor comune, CCTV, servicii de securitate și pompieri non-stop.

Mai multe detalii tehnice despre clădire, dar și despre termenii actuali de pre-închiriere, buni și flexibili în momentul lansării proiectului vă putem oferi contactând direct colega noastră care se ocupă de acest proiect Mirela Raicu, Manager al diviziei Birouri Corporate din cadrul ESOP Consulting l CORFAC International, [email protected]

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult