Un nou chiriaș mare în zona Orhideea: UPC tranzacționează 6.000 mp, în faza II-a The Bridge

Proiectul The Bridge din București este situat lângă Carrefour-Orhideea, în apropierea stației de metrou Grozăvești și prevede construirea a două clădiri de birouri, în două faze. Prima fază The Bridge a fost inaugurată în 2017 și este ocupată de BCR și IBM.

Faza a doua a proiectului de birouri The Bridge va fi gata în 2019 și are ca prim chiriaș compania UPC, care a pre-închiriat o suprafață de 6.000 mp, potrivit dezvoltatorului. În total, faza a doua a proiectului The Bridge va avea o suprafață de birouri de clasă A închiriabilă de 20.191 mp și o suprafață totală de 31.360 mp.

În afară de birouri, proiectul The Bridge va avea și spații comerciale la parter și spații comune generoase.

În prima fază, The Bridge a livrat spații de birouri care au totalizat 36.871 mp (în care se află acum companiile BCR și IBM).

De curând, proiectul The Bridge a primit certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăţi din România.

Ca facilități, centrul de afaceri The Bridge se bucură de o grădină interioară, 10 lifturi de mare viteză, terase la fiecare etaj, parcare pentru biciclete și motociclete la subsol.

În ceea ce privește zona, The Bridge se află amplasat în zona de centru-vest a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Grozăvești, între căminele studențești din Regie și Universitatea Politehnică București, aproape de galeriile Carrefour Orhideea și la 10 minute de mers pe jos de Grădina Botanică, mallul AFI Cotroceni și Gara de Nord.

În afară de linia de metrou, care leagă stația Grozăvești cu stațiile Victoriei, Unirii, Gara de Nord, în fața clădirilor de birouri se află două stații de autobuz, cu cinci linii către zona ultracentrală și cartiere și o stație de tramvai, cu trei linii permanente: 1, 11 și 35.

Datorită Podului Basarab, zona Orhideea-Grozăvești – Politehnică are acum o foarte bună conexiune atât cu zona de nord – cu ieșire directă spre Piața Victoriei, cât și spre zona de vest – Militari, Drumul Taberei, dar și spre sud – către zonele Panduri, Tudor-Vladimirescu – Piața Sudului.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din The Bridge, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
467 - 11.484 mp

The Bridge 3

Grozavesti, Bucuresti
  • 15,90 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
568 mp

The Bridge 2

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult