StreamWIDE se muta in zona Plevnei

Compania franceza StreamWIDE, specializata in software aplicat a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 540 mp, prin intermediul firmei de consultanta imobiliara Esop.

„Cererea clientului francez a fost una specifica, pe care o indeplineau putine cladiri din Bucuresti: sa aiba un generator electric puternic, care sa sustina in cazul unei pene de curent fluxul normal al intregii companii (si nu doar a zonelor tehnice). Prin prisma faptului ca gestionam probabil cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti am fost in masura sa oferim partenerului nostru 21 de imobile ce indeplineau aceasta cerinta. In urma evaluarii StreamWIDE, echipa de management a ales cladirea de birouri din zona Plevnei, unde proprietarul a agreat instalarea unui generator electric performant, conform solicitarilor StreamWIDE, in locul celui existent initial”, a declarat Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta Esop.

Cade curentul, activitatea firmei merge inainte! Acest criteriu de selectie este greu de indeplinit chiar si de cladirile de birouri de clasa A.

Cladirile de clasa A asigura generatoare electrice care sustin de regula doar sistemele vitale ale cladirii (lifturile, sistemele de semnalizare in caz de incendiu, etc) si cel mult 25% din capacitatea de lucru a angajatilor. In acest context, acoperirea capacitatii de lucru in procent de 100% este un lucru foarte rar si care de regula poate fi asigurat doar prin sume aditionale aplicate chiriei.

Compania Esop, care detine cea mai mare baza de date cu imobile de birouri de inchiriat din Bucuresti (in total aprox. 2.200 imobile, din care peste 720 avand spatii disponibile imediat) a reusit cu succes sa gaseasca solutia optima pentru clientul sau.

„Imobilul din zona Plevnei este cea mai buna varianta pentru client, atat din punct de vedere al rezolvarii cererii specifice cu generatorul electric, cat si prin faptul ca tranzactia s-a realizat la un nivel de chirie competitiv”, adauga Alexandru Petrescu.

Activitatea filialei StreamWIDE Romania consta in dezvoltarea si instalarea de produse software, in special solutii de tip V.A.S (Value-Added-Services) pentru operatorii telecom.

In Romania, compania este prezenta din 2006, cand a pornit cu sapte angajati, iar clientii provin de pe toate continentele. In prezent, StreamWIDE Romania are 35 angajati, filiala cunoscand o continua dezvoltare.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult