StreamWIDE se muta in zona Plevnei

Compania franceza StreamWIDE, specializata in software aplicat a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 540 mp, prin intermediul firmei de consultanta imobiliara Esop.

„Cererea clientului francez a fost una specifica, pe care o indeplineau putine cladiri din Bucuresti: sa aiba un generator electric puternic, care sa sustina in cazul unei pene de curent fluxul normal al intregii companii (si nu doar a zonelor tehnice). Prin prisma faptului ca gestionam probabil cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti am fost in masura sa oferim partenerului nostru 21 de imobile ce indeplineau aceasta cerinta. In urma evaluarii StreamWIDE, echipa de management a ales cladirea de birouri din zona Plevnei, unde proprietarul a agreat instalarea unui generator electric performant, conform solicitarilor StreamWIDE, in locul celui existent initial”, a declarat Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta Esop.

Cade curentul, activitatea firmei merge inainte! Acest criteriu de selectie este greu de indeplinit chiar si de cladirile de birouri de clasa A.

Cladirile de clasa A asigura generatoare electrice care sustin de regula doar sistemele vitale ale cladirii (lifturile, sistemele de semnalizare in caz de incendiu, etc) si cel mult 25% din capacitatea de lucru a angajatilor. In acest context, acoperirea capacitatii de lucru in procent de 100% este un lucru foarte rar si care de regula poate fi asigurat doar prin sume aditionale aplicate chiriei.

Compania Esop, care detine cea mai mare baza de date cu imobile de birouri de inchiriat din Bucuresti (in total aprox. 2.200 imobile, din care peste 720 avand spatii disponibile imediat) a reusit cu succes sa gaseasca solutia optima pentru clientul sau.

„Imobilul din zona Plevnei este cea mai buna varianta pentru client, atat din punct de vedere al rezolvarii cererii specifice cu generatorul electric, cat si prin faptul ca tranzactia s-a realizat la un nivel de chirie competitiv”, adauga Alexandru Petrescu.

Activitatea filialei StreamWIDE Romania consta in dezvoltarea si instalarea de produse software, in special solutii de tip V.A.S (Value-Added-Services) pentru operatorii telecom.

In Romania, compania este prezenta din 2006, cand a pornit cu sapte angajati, iar clientii provin de pe toate continentele. In prezent, StreamWIDE Romania are 35 angajati, filiala cunoscand o continua dezvoltare.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>