Proiectul de birouri The Mark va fi gata trimestrul următor

Lucrările de construcție la The Mark sunt în graficul prevăzut, fiind gata fațada și  trecându-se la stadiul de finisaje interioare. Clădirea The Mark Tower Building se înalță semeață pe marginea bulevardului Buzești, în apropiere de Piața Victoriei, în Central Business District.

Proiectul The Mark prevede construirea a două clădiri de birouri de clasă A, Podium Building, cu trei niveluri de subsol, parter, plus șase etaje și o suprafață totală închiriabilă de 10.000 mp și clădirea Tower Building, cu trei niveluri de parcare subterană, parter și 14 etaje de spații de birouri și o suprafață totală de 15.000  mp.

Pe șantier se lucrează intens, conform monitorizării ESOP, The Mark fiind prevăzut a se da în folosință în cel de-al doilea trimestru din 2018.

The Mark va avea un iluminat natural de excepție, având spații vitrate foarte mari, cu un sistem de fațadă inovator, prevăzut și cu jaluzele exterioare automatizate, care se adaptează pe timpul zilei, în funcție de mișcările soarelui, astfel încât să asigure un iluminat optim.

Clădirea înaltă, The Mark Tower va avea pe fiecare etaj spații de birouri deschise, flexibile, luminoase, cu o suprafață cuprinsă între 1.005 și 1.090 mp închiriabili, iar a doua clădire de birouri, The Mark Podium, va avea suprafețe pe etaj mai mari, cuprinse între câte 1.489 mp și 1.935 mp. Turnul de birouri va asigura o panoramă mai spectaculoasă viitorilor chiriași, dar clădirea numărul doi va avea suprafețe mai generoase pe orizontală, pe fiecare etaj.

The Mark se află pe strada Buzești, în apropiere de Piața Victoriei, având o accesibilitate excelentă, din toate cartierele bucureștene, fiind situat la 4 și respectiv 9 minute de mers pe jos de două stații de metrou, Victoriei și Gara de Nord.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Mark, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
267 - 1.917 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • 19€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
211 mp

Domus 2

Cismigiu, Bucuresti
0% comision
Thumb
385 mp

Premium Point

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult