Proiectul de birouri The Mark va fi gata trimestrul următor

Lucrările de construcție la The Mark sunt în graficul prevăzut, fiind gata fațada și  trecându-se la stadiul de finisaje interioare. Clădirea The Mark Tower Building se înalță semeață pe marginea bulevardului Buzești, în apropiere de Piața Victoriei, în Central Business District.

Proiectul The Mark prevede construirea a două clădiri de birouri de clasă A, Podium Building, cu trei niveluri de subsol, parter, plus șase etaje și o suprafață totală închiriabilă de 10.000 mp și clădirea Tower Building, cu trei niveluri de parcare subterană, parter și 14 etaje de spații de birouri și o suprafață totală de 15.000  mp.

Pe șantier se lucrează intens, conform monitorizării ESOP, The Mark fiind prevăzut a se da în folosință în cel de-al doilea trimestru din 2018.

The Mark va avea un iluminat natural de excepție, având spații vitrate foarte mari, cu un sistem de fațadă inovator, prevăzut și cu jaluzele exterioare automatizate, care se adaptează pe timpul zilei, în funcție de mișcările soarelui, astfel încât să asigure un iluminat optim.

Clădirea înaltă, The Mark Tower va avea pe fiecare etaj spații de birouri deschise, flexibile, luminoase, cu o suprafață cuprinsă între 1.005 și 1.090 mp închiriabili, iar a doua clădire de birouri, The Mark Podium, va avea suprafețe pe etaj mai mari, cuprinse între câte 1.489 mp și 1.935 mp. Turnul de birouri va asigura o panoramă mai spectaculoasă viitorilor chiriași, dar clădirea numărul doi va avea suprafețe mai generoase pe orizontală, pe fiecare etaj.

The Mark se află pe strada Buzești, în apropiere de Piața Victoriei, având o accesibilitate excelentă, din toate cartierele bucureștene, fiind situat la 4 și respectiv 9 minute de mers pe jos de două stații de metrou, Victoriei și Gara de Nord.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Mark, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
270 - 559 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
218 mp

Domus 2

Cismigiu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
385 mp

Premium Point

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult