Proiectul de birouri The Mark va fi gata trimestrul următor

Lucrările de construcție la The Mark sunt în graficul prevăzut, fiind gata fațada și  trecându-se la stadiul de finisaje interioare. Clădirea The Mark Tower Building se înalță semeață pe marginea bulevardului Buzești, în apropiere de Piața Victoriei, în Central Business District.

Proiectul The Mark prevede construirea a două clădiri de birouri de clasă A, Podium Building, cu trei niveluri de subsol, parter, plus șase etaje și o suprafață totală închiriabilă de 10.000 mp și clădirea Tower Building, cu trei niveluri de parcare subterană, parter și 14 etaje de spații de birouri și o suprafață totală de 15.000  mp.

Pe șantier se lucrează intens, conform monitorizării ESOP, The Mark fiind prevăzut a se da în folosință în cel de-al doilea trimestru din 2018.

The Mark va avea un iluminat natural de excepție, având spații vitrate foarte mari, cu un sistem de fațadă inovator, prevăzut și cu jaluzele exterioare automatizate, care se adaptează pe timpul zilei, în funcție de mișcările soarelui, astfel încât să asigure un iluminat optim.

Clădirea înaltă, The Mark Tower va avea pe fiecare etaj spații de birouri deschise, flexibile, luminoase, cu o suprafață cuprinsă între 1.005 și 1.090 mp închiriabili, iar a doua clădire de birouri, The Mark Podium, va avea suprafețe pe etaj mai mari, cuprinse între câte 1.489 mp și 1.935 mp. Turnul de birouri va asigura o panoramă mai spectaculoasă viitorilor chiriași, dar clădirea numărul doi va avea suprafețe mai generoase pe orizontală, pe fiecare etaj.

The Mark se află pe strada Buzești, în apropiere de Piața Victoriei, având o accesibilitate excelentă, din toate cartierele bucureștene, fiind situat la 4 și respectiv 9 minute de mers pe jos de două stații de metrou, Victoriei și Gara de Nord.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Mark, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult