The Bridge 3 este ocupat în procent de 71%

La sfârșitul anului trecut au început lucrările la faza a treia a proiectului The Bridge, din zona Orhideea-Grozăvești, dar din suprafața totală închiriabilă de 20.191mp, mai este disponibilă doar o suprafață de 6.000 mp, potrivit monitorizării ESOP. The Bridge 3 se estimează că se va da în folosință în 2020.

Proiectul The Bridge, aflat lângă stația de metrou Grozăvești și lângă Pasajul Basarab are trei etape de dezvoltare. Prima etapă a fost inaugurată în 2017 și printre chiriași se numără BCR și IBM.

A doua etapă, The Bridge 2, se află în construcție și este pre-închiriată integral, estimându-se că se va da în folosință în acest an. Printre viitorii chiriași se numără Medicover și UPC.

The Bridge 3 va fi o clădire verde, conform standardelor LEED Gold, cu spații de birouri de clasă A și locuri de parcare pentru biciclete, iluminat eficient în sistem LED, cu control prin senzori de mișcare, sistem individual de control al temperaturii și al luminii, balcoane la fiecare etaj.

Clădirea este proiectată să integreze tehnologii de ultimă generație, care reduc consumul de energie cu 35% față de un sistem tradițional, consumul de apă cu 30% și cel de curent electric cu 25%, potrivit datelor tehnice furnizate de către dezvoltator.

The Bridge se bucură de facilități de shopping și food. În imediata apropiere se află galeriile Carrefour Orhideea, cu o zonă de food în expansiune și cu plan de transformare în mall, peste câțiva ani, iar la câteva stații de tramvai se află centrul comercial AFI Cotroceni.

Complexul The Bridge are ca avantaj și proximitatea Regiei, cel mai mare campus universitar din România și a Universității Politehnice București, aflată la cinci minute de mers pe jos.

Proiectul The Bridge are o arhitectură reprezentativă, care permite un iluminat natural optim în interiorul spațiilor de birouri, fiind realizat de cabinetul internațional de arhitectură Epstein, cu peste 90 de ani de tradiție și lucrări premiate la concursuri internaționale.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Bridge, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
467 - 1.484 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 630 mp

The Bridge 2

Grozavesti, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
467 - 1.484 mp

The Bridge 3

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 4.360 mp
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult