The Bridge 3 este ocupat în procent de 71%

La sfârșitul anului trecut au început lucrările la faza a treia a proiectului The Bridge, din zona Orhideea-Grozăvești, dar din suprafața totală închiriabilă de 20.191mp, mai este disponibilă doar o suprafață de 6.000 mp, potrivit monitorizării ESOP. The Bridge 3 se estimează că se va da în folosință în 2020.

Proiectul The Bridge, aflat lângă stația de metrou Grozăvești și lângă Pasajul Basarab are trei etape de dezvoltare. Prima etapă a fost inaugurată în 2017 și printre chiriași se numără BCR și IBM.

A doua etapă, The Bridge 2, se află în construcție și este pre-închiriată integral, estimându-se că se va da în folosință în acest an. Printre viitorii chiriași se numără Medicover și UPC.

The Bridge 3 va fi o clădire verde, conform standardelor LEED Gold, cu spații de birouri de clasă A și locuri de parcare pentru biciclete, iluminat eficient în sistem LED, cu control prin senzori de mișcare, sistem individual de control al temperaturii și al luminii, balcoane la fiecare etaj.

Clădirea este proiectată să integreze tehnologii de ultimă generație, care reduc consumul de energie cu 35% față de un sistem tradițional, consumul de apă cu 30% și cel de curent electric cu 25%, potrivit datelor tehnice furnizate de către dezvoltator.

The Bridge se bucură de facilități de shopping și food. În imediata apropiere se află galeriile Carrefour Orhideea, cu o zonă de food în expansiune și cu plan de transformare în mall, peste câțiva ani, iar la câteva stații de tramvai se află centrul comercial AFI Cotroceni.

Complexul The Bridge are ca avantaj și proximitatea Regiei, cel mai mare campus universitar din România și a Universității Politehnice București, aflată la cinci minute de mers pe jos.

Proiectul The Bridge are o arhitectură reprezentativă, care permite un iluminat natural optim în interiorul spațiilor de birouri, fiind realizat de cabinetul internațional de arhitectură Epstein, cu peste 90 de ani de tradiție și lucrări premiate la concursuri internaționale.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Bridge, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
500 - 4.063 mp

The Bridge

Grozavesti, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
611 mp

The Bridge 2

Grozavesti, Bucuresti
  • 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 4.063 mp

The Bridge 3

Grozavesti, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
600 - 3.742 mp

Business Garden Bucharest

Grozavesti, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult

*/ ?>