SPLAY Office Building va fi prima clădire de birouri boutique gata în 2019

SPLAY Office Building

În primul trimestru din 2019 este prevăzută livrarea unui proiect cochet de birouri, SPLAY Office Building în zona Operei – Izvor, pe malul râului Dâmbovița, foarte aproape de Facultatea de Drept București.

Fațada clădirii combină elemente tradiționale, clasice cu elemente moderne, folosind materiale și tehnologii de ultimă generație în construcții. Proiectul este realizat de biroul de arhitectură ADN, o echipă de arhitecți tineri cu numeroase premii în palmares.

Proiectul de birouri va avea în total o suprafață închiriabilă de 2.000 mp și este potrivit, conform recomandărilor ESOP, pentru companii medii, IMM-uri care își doresc condiții de lucru superioare pentru angajați, firme de avocatură, companii de consultanță, care optează pentru spații de birouri flexibile, cu suprafețe de la 300 mp, într-o clădire nouă, cu numeroase facilități, care va fi un punct de reper în zonă.

Suprafețele de birouri pe fiecare etaj sunt flexibile și permit un layout variat. Finisajele vor fi de cea mai bună calitate. Sistemul de încălzire și răcire va fi Four Pipe, tavanele înalte vor permite pătrunderea luminii naturale, la fel ca spațiile mari vitrate iar pentru fiecare etaj sunt prevăzute câte două balcoane, astfel că viitorii angajați să aibă un spațiu în aer liber, de relaxare, în apropierea spațiului de lucru. În plus, vor exista un generator electric de rezervă și două lifturi performante.

Zona de centru-vest, unde se află SPLAY Office Building, este în plină ascensiune, zona Izvor – Operei având un acces mai bun către Piața Unirii și Piața Universității, decât zona Grozăvești și are și avantajul unei tușe istorice în arhitectura clădirilor, fiind și mai puțin aglomerată.

În apropiere, la distanță de mers pe jos, se află stațiile de metrou Izvor și Eroilor, Opera Națională, Facultatea de Drept, Parcul Cișmigiu și Centrul Istoric, unde se află peste 300 de restaurante și cafenele, ușor accesibile pentru întâlniri și petrecut timpul liber după serviciu.

Pe lângă spațiile de birouri vor fi amenajate 21 locuri de parcare, o mare parte în subteran.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Splay Office Building, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
196 mp

SPLAY Office Building

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult