SPLAY Office Building va fi prima clădire de birouri boutique gata în 2019

SPLAY Office Building

În primul trimestru din 2019 este prevăzută livrarea unui proiect cochet de birouri, SPLAY Office Building în zona Operei – Izvor, pe malul râului Dâmbovița, foarte aproape de Facultatea de Drept București.

Fațada clădirii combină elemente tradiționale, clasice cu elemente moderne, folosind materiale și tehnologii de ultimă generație în construcții. Proiectul este realizat de biroul de arhitectură ADN, o echipă de arhitecți tineri cu numeroase premii în palmares.

Proiectul de birouri va avea în total o suprafață închiriabilă de 2.000 mp și este potrivit, conform recomandărilor ESOP, pentru companii medii, IMM-uri care își doresc condiții de lucru superioare pentru angajați, firme de avocatură, companii de consultanță, care optează pentru spații de birouri flexibile, cu suprafețe de la 300 mp, într-o clădire nouă, cu numeroase facilități, care va fi un punct de reper în zonă.

Suprafețele de birouri pe fiecare etaj sunt flexibile și permit un layout variat. Finisajele vor fi de cea mai bună calitate. Sistemul de încălzire și răcire va fi Four Pipe, tavanele înalte vor permite pătrunderea luminii naturale, la fel ca spațiile mari vitrate iar pentru fiecare etaj sunt prevăzute câte două balcoane, astfel că viitorii angajați să aibă un spațiu în aer liber, de relaxare, în apropierea spațiului de lucru. În plus, vor exista un generator electric de rezervă și două lifturi performante.

Zona de centru-vest, unde se află SPLAY Office Building, este în plină ascensiune, zona Izvor – Operei având un acces mai bun către Piața Unirii și Piața Universității, decât zona Grozăvești și are și avantajul unei tușe istorice în arhitectura clădirilor, fiind și mai puțin aglomerată.

În apropiere, la distanță de mers pe jos, se află stațiile de metrou Izvor și Eroilor, Opera Națională, Facultatea de Drept, Parcul Cișmigiu și Centrul Istoric, unde se află peste 300 de restaurante și cafenele, ușor accesibile pentru întâlniri și petrecut timpul liber după serviciu.

Pe lângă spațiile de birouri vor fi amenajate 21 locuri de parcare, o mare parte în subteran.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Splay Office Building, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>