Spațiile de birouri din zona Orhideea –Politehnică atrag ca un magnet

În acest moment, cinci mari proiecte de birouri sunt în lucru în zona Orhideea-Politehnică, The Bridge, Orhideea Towers, Campus 6, Business Garden Bucharest și Sema Office II, însumând 254.550 mp , dar lor li se alătură șapte mari ansambluri rezidențiale, cu peste 1.600 apartamente. Pe viitor, vor mai demara proiecte rezidențiale cu un total de peste 2.000 locuințe.

O parte din spațiile de birouri au și fost preînchiriate, la mari companii financiare sau IT&C cu toate că primele termene de finalizare sunt prevăzute către sfârșitul anului: T4 2017- T1 2018.

Într-o intervenție la Știrile Pro TV, Alexandru Petrescu, Manager ESOP a prezentat avantajele acestei zone: apropierea de cel mai mare campus universitar din România, cele trei stații de metrou din apropiere și facilitățile nenumărate de food și shopping.

Alexandru Petrescu:  Este, totusi, o presiune din punctul de vedere al orelor petrecute in trafic. Sunt zona destul de aglomerate la metrou in zona de nord si atunci s-a simtit nevoia deschiderii unui al doilea pol de birouri din Bucuresti.

Ca ofertă de locuințe, la vânzare sunt apartamente în şapte mari ansambluri rezidenţiale – 20th Residence, Onix Residence, Exigent One, Cotroceni Residence, Politehnică Park, Grozăveşti Splai Residence, şi Novum Invest Residence.

La acestea se vor adăuga încă 2.000 apartamente, în proiecte care sunt fie în faze de avizare, fie la debut. Printre acestea se numără 21th Residence, din zona Politehnicii, care va avea circa 1.000 apartamente, realizate în mai multe etape de construcție.

Dacă dorești mai multe informații despre proiectele de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Spațiile verzi au devenit cele mai căutate facilități oferite de business park-uri


Chiar dacă criza pandemică a încetinit ritmul construcției de clădiri noi de birouri, cele livrate în perioada pandemiei, sau care se află acum în lucru, s-au adaptat la noile cerințe venite din partea chiriașilor. Ca urmare a încetării stării de alertă începând cu data de 09.03.2022 și a ridicării restricțiilor pentru limitarea răspândirii Covid-19, companiile […]


Citeste mai mult

Cosolidare versus Atomizare pe piata de birouri

Consolidare versus “atomizare” pe piata de birouri datorita COVID 19


Ce vor face companiile in perioada post-COVID 19? Se vor intoarce la strategia de consolidare prin care posturile de lucru dintr-un oras erau concentrate intr-o singura cladire sau intr-un singur business park? Sau vor opta pentru “atomizarea” acestora prin munca de acasa (Work from Home) sau prin munca langa casa (Work Near Home)? Sau vor […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri din zona centrală ZACA și proiectele din afara zonei cu interdicții pentru mașinile poluante


Update 24.10.2019 Primăria Capitalei a aprobat introducerea vinietei în București. În zona centrală, nu vor mai avea voie de anul viitor mașinile sub euro 3 (Non-Euro, Euro 1 și Euro 2), iar din 2021 nici cele sub Euro 4. Toate mașinile sub euro 5 vor plăti vinietă pentru a circula pe celelalte străzi, în afara […]


Citeste mai mult