Se lucrează la One Cotroceni Park, proiectul de birouri cu grădini suspendate de peste 4.000 mp

One Cotroceni Park

Cum ar fi să lucrați la birou, la un etaj superior și apoi să ieșiți un sfert de oră într-o grădină privată, să vă relaxați, fără a fi nevoie să coborâți cu liftul și să vă deplasați într-o curte interioară? În curând se va putea. One Cotroceni Park va avea mai multe grădini suspendate (terase ”elevated gardens” cum le denumește dezvoltatorul).

One Cotroceni Park aduce pentru prima dată în București conceptul de ”Flex Well Tech”, într-un mixed use complet: birouri cu spații flexibile, care au suprafețe foarte mari pe etaj (care pot ajunge până la 5.000 mp în prima clădire și 8.000 mp, când vor fi amândouă clădirile gata) și cu facilități apreciate de angajații actuali, precum spații verzi uimitoare, servicii de sănătate, sport și food, dar și magazine și apartamente.

One Cotroceni Park va avea două mari clădiri de birouri, realizate în două etape, cu un în total aproximativ 78.000 mp suprafață închiriabilă.

Prima clădire, cu intrare din strada Progresului și acces direct spre viitoarea stație de metrou Răzoare deține autorizație de construire și prevede spații de birouri de clasă superioară A, precertificate LEED, cu o suprafață închiriabilă de 42.998 mp.

Din cele nouă etaje ale One Cotroceni Park Building 1, cinci (etajele 1, 5, 6, 8 și 9) vor beneficia de grădini suspendate, care au amenajate spații verzi, zone pentru activități sportive în aer liber si o vedere panoramică către Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

În total, grădinile suspendate din prima clădire a proiectului vor totaliza o suprafață de 2.493 mp. Fiecare etaj va avea și o logie, cu verdeață.
Prima clădire se estimează că se va da în folosință la sfârșitul anului viitor.

În etapa a doua, se va construi o clădire complementară, One Cotroceni Park Cladirea 2, cu 12 etaje, o suprafață totală de 31.967 mp spații de birouri și grădini suspendate care însumează o suprafață de 1.671 mp, la etajele 6 și 10.

Tot în acest an vor începe lucrările de construcție la componenta rezidențială a proiectului, care va avea la final aproximativ 800 apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din One Cotroceni Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 16 - 16,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
412 - 3.800 mp

ONE Cotroceni Park faza 1

Cotroceni, Bucuresti
  • 16,75€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.204 - 7.206 mp

ONE Cotroceni Park faza 2

Cotroceni, Bucuresti
  • 16,75€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
490 - 30.000 mp

The Light Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50 - 16€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult