Se lucrează la One Cotroceni Park, proiectul de birouri cu grădini suspendate de peste 4.000 mp

One Cotroceni Park

Cum ar fi să lucrați la birou, la un etaj superior și apoi să ieșiți un sfert de oră într-o grădină privată, să vă relaxați, fără a fi nevoie să coborâți cu liftul și să vă deplasați într-o curte interioară? În curând se va putea. One Cotroceni Park va avea mai multe grădini suspendate (terase ”elevated gardens” cum le denumește dezvoltatorul).

One Cotroceni Park aduce pentru prima dată în București conceptul de ”Flex Well Tech”, într-un mixed use complet: birouri cu spații flexibile, care au suprafețe foarte mari pe etaj (care pot ajunge până la 5.000 mp în prima clădire și 8.000 mp, când vor fi amândouă clădirile gata) și cu facilități apreciate de angajații actuali, precum spații verzi uimitoare, servicii de sănătate, sport și food, dar și magazine și apartamente.

One Cotroceni Park va avea două mari clădiri de birouri, realizate în două etape, cu un în total aproximativ 78.000 mp suprafață închiriabilă.

Prima clădire, cu intrare din strada Progresului și acces direct spre viitoarea stație de metrou Răzoare deține autorizație de construire și prevede spații de birouri de clasă superioară A, precertificate LEED, cu o suprafață închiriabilă de 42.998 mp.

Din cele nouă etaje ale One Cotroceni Park Building 1, cinci (etajele 1, 5, 6, 8 și 9) vor beneficia de grădini suspendate, care au amenajate spații verzi, zone pentru activități sportive în aer liber si o vedere panoramică către Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

În total, grădinile suspendate din prima clădire a proiectului vor totaliza o suprafață de 2.493 mp. Fiecare etaj va avea și o logie, cu verdeață.
Prima clădire se estimează că se va da în folosință la sfârșitul anului viitor.

În etapa a doua, se va construi o clădire complementară, One Cotroceni Park Cladirea 2, cu 12 etaje, o suprafață totală de 31.967 mp spații de birouri și grădini suspendate care însumează o suprafață de 1.671 mp, la etajele 6 și 10.

Tot în acest an vor începe lucrările de construcție la componenta rezidențială a proiectului, care va avea la final aproximativ 800 apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din One Cotroceni Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult