SCORSEZE Ambulanta Privata a inchiriat o cladire de birouri prin ESOP in zona Tei din Bucuresti

Scorseze Ambulanta Privata, parte din grupul de firme de paza SCORSEZE Security International isi extinde activitatea medicala prin noua clinica Scorseze Medical, ce va cuprinde cabinete de consultatii de medicina de familie si mai multe specialitati, spitalizare de zi, tratamente de paleatie si sustinere, chimioterapie. Scorseze Nursing va completa serviciul medical prespital prin consultatii si tratamente la domiciliu.

Cladirea noii clinici medicale se afla in zona de nord a Capitalei, pe strada Ghica-Tei, tranzactia de inchiriere a cladirii cu o suprafata de 1.611 mp fiind realizata prin intermediul ESOP.

scorseze-ambulanta-privata

„Cererea venita din partea SCORSEZE Ambulanta Privata a fost generata de o extindere de business, ceea ce confirma inca o data tendinta de crestere a increderii managerilor in potentialul sectorului medical privat, un segment pe care ESOP s-a dezvoltat in ultima perioada. Cladirea inchiriata prin intermediul nostru asigura serviciului de ambulanta independenta dorita intr-un spatiu propriu, dar bifeaza cu succes si celelalte cerinte specifice ale clientului privind zona si facilitatile imobilului, fapt care a dus la semnarea unui contract pe un termen mai lung decât media perioadelor vehiculate acum pe piata”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Cladirea de birouri va fi ocupata de SCORSEZE Ambulanta Privata pe o perioada de 10 ani, are in total o suprafata inchiriabila de 1.611 mp si un teren liber de 700 mp. Constructia este noua si este dispusa pe cinci niveluri – subsol, parter, doua etaje si al treilea etaj retras.

Ca finisaje si dotari, cladirea de birouri dispune de cortina de sticla, ferestre fixe si ferestre care se deschid, inaltime de trei metri a camerelor, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate prize si cablare sistem date-voce, putere electrica instalata – 70 KW, acces control, internet prin fibra optica, sistem climatizare si centrala termica.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>