SCORSEZE Ambulanta Privata a inchiriat o cladire de birouri prin ESOP in zona Tei din Bucuresti

Scorseze Ambulanta Privata, parte din grupul de firme de paza SCORSEZE Security International isi extinde activitatea medicala prin noua clinica Scorseze Medical, ce va cuprinde cabinete de consultatii de medicina de familie si mai multe specialitati, spitalizare de zi, tratamente de paleatie si sustinere, chimioterapie. Scorseze Nursing va completa serviciul medical prespital prin consultatii si tratamente la domiciliu.

Cladirea noii clinici medicale se afla in zona de nord a Capitalei, pe strada Ghica-Tei, tranzactia de inchiriere a cladirii cu o suprafata de 1.611 mp fiind realizata prin intermediul ESOP.

scorseze-ambulanta-privata

„Cererea venita din partea SCORSEZE Ambulanta Privata a fost generata de o extindere de business, ceea ce confirma inca o data tendinta de crestere a increderii managerilor in potentialul sectorului medical privat, un segment pe care ESOP s-a dezvoltat in ultima perioada. Cladirea inchiriata prin intermediul nostru asigura serviciului de ambulanta independenta dorita intr-un spatiu propriu, dar bifeaza cu succes si celelalte cerinte specifice ale clientului privind zona si facilitatile imobilului, fapt care a dus la semnarea unui contract pe un termen mai lung decât media perioadelor vehiculate acum pe piata”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Cladirea de birouri va fi ocupata de SCORSEZE Ambulanta Privata pe o perioada de 10 ani, are in total o suprafata inchiriabila de 1.611 mp si un teren liber de 700 mp. Constructia este noua si este dispusa pe cinci niveluri – subsol, parter, doua etaje si al treilea etaj retras.

Ca finisaje si dotari, cladirea de birouri dispune de cortina de sticla, ferestre fixe si ferestre care se deschid, inaltime de trei metri a camerelor, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate prize si cablare sistem date-voce, putere electrica instalata – 70 KW, acces control, internet prin fibra optica, sistem climatizare si centrala termica.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult