SCORSEZE Ambulanta Privata a inchiriat o cladire de birouri prin ESOP in zona Tei din Bucuresti

Scorseze Ambulanta Privata, parte din grupul de firme de paza SCORSEZE Security International isi extinde activitatea medicala prin noua clinica Scorseze Medical, ce va cuprinde cabinete de consultatii de medicina de familie si mai multe specialitati, spitalizare de zi, tratamente de paleatie si sustinere, chimioterapie. Scorseze Nursing va completa serviciul medical prespital prin consultatii si tratamente la domiciliu.

Cladirea noii clinici medicale se afla in zona de nord a Capitalei, pe strada Ghica-Tei, tranzactia de inchiriere a cladirii cu o suprafata de 1.611 mp fiind realizata prin intermediul ESOP.

scorseze-ambulanta-privata

„Cererea venita din partea SCORSEZE Ambulanta Privata a fost generata de o extindere de business, ceea ce confirma inca o data tendinta de crestere a increderii managerilor in potentialul sectorului medical privat, un segment pe care ESOP s-a dezvoltat in ultima perioada. Cladirea inchiriata prin intermediul nostru asigura serviciului de ambulanta independenta dorita intr-un spatiu propriu, dar bifeaza cu succes si celelalte cerinte specifice ale clientului privind zona si facilitatile imobilului, fapt care a dus la semnarea unui contract pe un termen mai lung decât media perioadelor vehiculate acum pe piata”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Cladirea de birouri va fi ocupata de SCORSEZE Ambulanta Privata pe o perioada de 10 ani, are in total o suprafata inchiriabila de 1.611 mp si un teren liber de 700 mp. Constructia este noua si este dispusa pe cinci niveluri – subsol, parter, doua etaje si al treilea etaj retras.

Ca finisaje si dotari, cladirea de birouri dispune de cortina de sticla, ferestre fixe si ferestre care se deschid, inaltime de trei metri a camerelor, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate prize si cablare sistem date-voce, putere electrica instalata – 70 KW, acces control, internet prin fibra optica, sistem climatizare si centrala termica.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult