SCORSEZE Ambulanta Privata a inchiriat o cladire de birouri prin ESOP in zona Tei din Bucuresti

Scorseze Ambulanta Privata, parte din grupul de firme de paza SCORSEZE Security International isi extinde activitatea medicala prin noua clinica Scorseze Medical, ce va cuprinde cabinete de consultatii de medicina de familie si mai multe specialitati, spitalizare de zi, tratamente de paleatie si sustinere, chimioterapie. Scorseze Nursing va completa serviciul medical prespital prin consultatii si tratamente la domiciliu.

Cladirea noii clinici medicale se afla in zona de nord a Capitalei, pe strada Ghica-Tei, tranzactia de inchiriere a cladirii cu o suprafata de 1.611 mp fiind realizata prin intermediul ESOP.

scorseze-ambulanta-privata

„Cererea venita din partea SCORSEZE Ambulanta Privata a fost generata de o extindere de business, ceea ce confirma inca o data tendinta de crestere a increderii managerilor in potentialul sectorului medical privat, un segment pe care ESOP s-a dezvoltat in ultima perioada. Cladirea inchiriata prin intermediul nostru asigura serviciului de ambulanta independenta dorita intr-un spatiu propriu, dar bifeaza cu succes si celelalte cerinte specifice ale clientului privind zona si facilitatile imobilului, fapt care a dus la semnarea unui contract pe un termen mai lung decât media perioadelor vehiculate acum pe piata”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Cladirea de birouri va fi ocupata de SCORSEZE Ambulanta Privata pe o perioada de 10 ani, are in total o suprafata inchiriabila de 1.611 mp si un teren liber de 700 mp. Constructia este noua si este dispusa pe cinci niveluri – subsol, parter, doua etaje si al treilea etaj retras.

Ca finisaje si dotari, cladirea de birouri dispune de cortina de sticla, ferestre fixe si ferestre care se deschid, inaltime de trei metri a camerelor, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate prize si cablare sistem date-voce, putere electrica instalata – 70 KW, acces control, internet prin fibra optica, sistem climatizare si centrala termica.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult