Estoria City, primul proiect de birouri de mari dimensiuni din zona de Est

Estoria City

Estoria City este un proiect mixed use, retail, rezidențial și birouri, cu numeroase spații verzi – care vor avea în total o suprafață de 25.000 mp, cu facilități de ultimă generație, precum stație de încărcat mașinile și scuterele electrice, parcare de biciclete, dușuri, 3.000 locuri de parcare și sistem de colectare selectivă a deșeurilor.

În total, se vor construi trei clădiri de birouri, prevăzute la standarde înalte de calitate și o suprafață cumulată estimată la 50.000 mp. În acest moment, există ofertă avantajoasă pentru clienții care își doresc un spațiu build to suit, potrivit unei monitorizări ESOP.

Estoria City este situat în apropierea stației de metrou Nicolae Teclu, din zona de est a Bucureștiului, la mică distanță de intrarea pe Autostrada Soarelui, un avantaj pentru cei care au legături cu Portul Constanța. Principalele avantaje ale locației sunt faptul că se află într-o zonă unde se poate veni la birou invers traficului obișnuit în zilele de lucru și că are în apropiere numeroase facilități pentru angajați, precum zonă de food generoasă, de shopping și în viitor și de relaxare, folosind clubul de fitness, magazinele și spațiile de servicii prevăzute în incinta proiectului.

De asemenea, în imediata apropiere este în dezvoltare o zonă rezidențială cu familii de tineri, care pot fi o sursă pentru viitoarea forță de muncă a firmelor ce își vor stabili sediile în acest proiect.

Prima clădire de birouri, cu o suprafață utilă de 12.765 mp, are un design contemporan, cu fațadă de sticlă, care permite iluminat natural optim, terase verzi, prize date-voce, BMS, generator pentru sisteme vitale, hidranți, acces control, un lobby cosy și o zonă cu spații în regim co-working.

Se estimează că primele spații de birouri vor fi livrate în trimestrul IV din 2021.
Proiectul Estoria City mai prevede construirea a 1.200 apartamente și o zonă de retail de 40.000 mp, la care au început lucrările de construcție.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Estoria City, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult