S-a inaugurat clădirea de birouri AFI Tech 1

S-a dat în folosință oficial prima fază a proiectul AFI Tech, din zona centrală Marriot, București. Șase companii se mută în noile spații de birouri de clasă A, cu facilități, pe o suprafață de circa 4.500 mp, prin intermediul ESOP Consulting.

Cei șase chiriași care au semnat contracte de pre-închiriere asistați de compania noastră sunt: World Class România, Knauf, Hilti România, YTS Dental, Ludan Engineering și Tangoe Softek International.

În total, clădirea de birouri AFI Tech 1 are o suprafață închiriabilă de 22.000 mp și o zonă de retail la parter de aproximativ 2.000 mp. Angajații firmelor chiriașe și invitații lor vor avea la dispoziție 220 locuri de parcare, în această primă fază de dezvoltare a proiectului.

AFI Tech este un proiect de ultimă generație, care are, pe lângă spații de birouri de clasă A și spații de retail și de servicii, care asigură angajaților un stil de viață modern, comparabil cu cel al marilor centre de business din marile capitale occidentale: servicii de sport și sănătate, spații verzi amenajate, restaurante și alte servicii. Printre operatorii de food din complex se numără 1 Minute și Best Chef.

Astfel, World Class deschide aici un centru de sănătate pe o suprafață totală de 1.463 mp, World Class AFI Tech, unde deja au fost amenajate o zonă de fitness, cu echipamente Technogym, un studio de aerobic, un studio de cycling și o zonă de antrenament funcțional cu accesorii de fitness. În cadrul centrului se vor organiza peste 30 de clase de antrenament, de la yoga la Pilates.

Locația birourilor asigură și diverse posibilitați de shopping, aflându-se în imediata apropiere a complexului Vulcan Centre Value, care are un hipermarket Carrefour și peste 20 de magazine, printre care se numără H&M, B&B, JYSK, Hervis și C&A.

La final, proiectul AFI Tech va avea trei clădiri de birouri, construite în trei faze, cu o suprafață totală de 56.000 mp și 500 locuri de parcare. Proiectul este pre-certificat LEED Platinum și va avea o suprafață de aproximativ 5.000 mp de spații verzi, cu un landscape realizat de designer specializat, cu fântâni arteziene și mobilier urban.

Dacă dorești mai multe informații despre spatiile de birouri de închiriat din AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult