Relocarea RODATA

Rodata alege Strauss BC

Incepand cu luna iulie, Strauss BC gazduieste sediul companiei RODATA, anunta ESOP, agentia ce a mediat tranzactia. Rodata activeaza pe piata romaneasca in domeniul productiei de ambalaje din hartie, carton si plastic si este singurul producator de ambalaje tiparite in din Romania.

“Avand spatiul productiv desfasurat intr-o intreprindere moderna in Constanta si clienti pe intreg teritoriul Romaniei si in spatiul european, am decis sa deschidem si un birou in Bucuresti, in zona de nord a Capitalei, o zona eleganta, aerisita, adecvata functionarii unui departament de sales-marketing”, declara Dna. Florentina Doron, Director in cadrul RODATA SA. “Criteriile au fost explicit formulate, astfel incat am putut intelege de la inceput nevoile reale ale companiei”

Selectia s-a concentrat pe spatiile situate in zona de nord, luand in calcul suprafete de aprox. 200 mp. Alegerea Rodata a fost Strauss BC, pentru un spatiu de 210 mp, situat la etajul 4. Cladirea a fost considerata cea mai buna solutie din mai multe puncte de vedere. Spatiul complet open permite utilizarea sa intr-o varianta optima, iar flexibilitatea proprietarului in realizarea partitiilor solicitate de companie a constituit un avantaj. Si la nivel de facilitati cladirea este in topul celor mai bune spatii pe aceasta categorie in zona de Nord: climatizarea este asigurata prin sistem ventilo-convectori, exista lift OTIS de ultima generatie, posibilitatea unei conexiuni rapide la internet si receptie / paza 24 de ore.

Strauss BC are o dispunere pe 6 etaje, cu suprafete de aprox. 400 mp pe nivel. Cladirea a devenit o optiune deosebit de atractiva pentru companiile din categoria celor mici si mijlocii datorita posibilitatii divizarii suprafetelor pe etaj (inchiriere de spatii intre 120-400 mp). Tot in Strauss BC, ESOP a asistat recent si relocarea Fondului Roman pentru Eficienta Energiei, iar odata cu mutarea Rodata, cladirea devine ocupata integral.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult