Relocarea RODATA

Rodata alege Strauss BC

Incepand cu luna iulie, Strauss BC gazduieste sediul companiei RODATA, anunta ESOP, agentia ce a mediat tranzactia. Rodata activeaza pe piata romaneasca in domeniul productiei de ambalaje din hartie, carton si plastic si este singurul producator de ambalaje tiparite in din Romania.

“Avand spatiul productiv desfasurat intr-o intreprindere moderna in Constanta si clienti pe intreg teritoriul Romaniei si in spatiul european, am decis sa deschidem si un birou in Bucuresti, in zona de nord a Capitalei, o zona eleganta, aerisita, adecvata functionarii unui departament de sales-marketing”, declara Dna. Florentina Doron, Director in cadrul RODATA SA. “Criteriile au fost explicit formulate, astfel incat am putut intelege de la inceput nevoile reale ale companiei”

Selectia s-a concentrat pe spatiile situate in zona de nord, luand in calcul suprafete de aprox. 200 mp. Alegerea Rodata a fost Strauss BC, pentru un spatiu de 210 mp, situat la etajul 4. Cladirea a fost considerata cea mai buna solutie din mai multe puncte de vedere. Spatiul complet open permite utilizarea sa intr-o varianta optima, iar flexibilitatea proprietarului in realizarea partitiilor solicitate de companie a constituit un avantaj. Si la nivel de facilitati cladirea este in topul celor mai bune spatii pe aceasta categorie in zona de Nord: climatizarea este asigurata prin sistem ventilo-convectori, exista lift OTIS de ultima generatie, posibilitatea unei conexiuni rapide la internet si receptie / paza 24 de ore.

Strauss BC are o dispunere pe 6 etaje, cu suprafete de aprox. 400 mp pe nivel. Cladirea a devenit o optiune deosebit de atractiva pentru companiile din categoria celor mici si mijlocii datorita posibilitatii divizarii suprafetelor pe etaj (inchiriere de spatii intre 120-400 mp). Tot in Strauss BC, ESOP a asistat recent si relocarea Fondului Roman pentru Eficienta Energiei, iar odata cu mutarea Rodata, cladirea devine ocupata integral.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult