Birouri pentru RIS

RIS Resource Information Systems Inc. intra pe piata din Romania

RIS Resource Information Systems Inc. (RIS) a deschis reprezentanta sa in Bucuresti, anunta ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia de inchiriere a noului spatiu de birouri situat in Aleea Alexandru Office Center. RIS este o companie canadiana specializata in servicii IT de suport si intretinere a aplicatiilor (Application Support and Maintenance). RIS se afla printre primele 50 Companii cu cel mai bun Management din Canada, si in Topul primelor 25 Companii de servicii IT, portofoliul clientilor sai incluzand lideri ai pietei din America de Nord, afirma domnul Horia Jurcau, directorul RIS Offshore.

Spatiul inchiriat este un duplex de 150 mp, care are toate facilitatile necesare desfasurarii activitatii unei firme de software. Alaturi de RIS Romania in Centrul de afaceri din Aleea Alexandru se afla Fujitsu Siemens si Mood Media, cladirea fiind ocupata in proportie de 90%.

Romania devine, din ce in ce mai mult un loc preferat de firmele care activeaza in industria software, atat datorita pregatirii profesionale si creativitatii native de care dau dovada programatorii romani, cat si datorita semnalelor pozitive cu privire la integrarea Romaniei in UE si NATO.

“In ultima vreme s-au inmultit cererile care vin din parte companiilor de software, atat a celor ce doresc relocari, datorita maririi numarului de angajati, cat si a firmelor interesate sa deschida reprezentante in Romania”, afirma Alexandru Petrescu, de la ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult