Birouri pentru RIS

RIS Resource Information Systems Inc. intra pe piata din Romania

RIS Resource Information Systems Inc. (RIS) a deschis reprezentanta sa in Bucuresti, anunta ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia de inchiriere a noului spatiu de birouri situat in Aleea Alexandru Office Center. RIS este o companie canadiana specializata in servicii IT de suport si intretinere a aplicatiilor (Application Support and Maintenance). RIS se afla printre primele 50 Companii cu cel mai bun Management din Canada, si in Topul primelor 25 Companii de servicii IT, portofoliul clientilor sai incluzand lideri ai pietei din America de Nord, afirma domnul Horia Jurcau, directorul RIS Offshore.

Spatiul inchiriat este un duplex de 150 mp, care are toate facilitatile necesare desfasurarii activitatii unei firme de software. Alaturi de RIS Romania in Centrul de afaceri din Aleea Alexandru se afla Fujitsu Siemens si Mood Media, cladirea fiind ocupata in proportie de 90%.

Romania devine, din ce in ce mai mult un loc preferat de firmele care activeaza in industria software, atat datorita pregatirii profesionale si creativitatii native de care dau dovada programatorii romani, cat si datorita semnalelor pozitive cu privire la integrarea Romaniei in UE si NATO.

“In ultima vreme s-au inmultit cererile care vin din parte companiilor de software, atat a celor ce doresc relocari, datorita maririi numarului de angajati, cat si a firmelor interesate sa deschida reprezentante in Romania”, afirma Alexandru Petrescu, de la ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult