Evoline in sediu nou

Reprezentantul exclusiv al marcii Bata in Romania alege Nordul

In luna octombrie a acestui an Evoline Impex SRL, unicul reprezentant in Romania a celebrei marci de incaltaminte BATA se va muta intr-un sediu elegant anunta ESOP, mediatorul tranzactiei. Compania a optat pentru un centru de afaceri situat in zona Floreasca, o locatie apreciata gratie spatiilor verzi si linistii pe care le asigura.

Cladirea cu o dispunere de P+6 numara printre dotari retea voce-date, aer conditionat, internet prin fibra optica, sistem de alarama si locuri de parcare supraterane. Evoline Impex a inchiriat etajul al doilea al imobilului, mai exact o suprafata de 209 mp ce poate fi cu usurinta reconfigurata astfel incat sa raspunda perfect necesitatilor si criteriilor enuntate de companie. Aceasta relocare a fost realizata de agentia ESOP in termen de numai 2 luni, fiind precedata de aducerea in aceeasi cladire a firmei Essensys Software, petrecuta in mai, anul curent.

“Pozitionarea centrului de afaceri la confluenta zonelor centrale (Dorobanti, Victoriei, Charles de Gaulle) cu zona de nord confera noului sediu o vizibilitate deosebita garantand totodata accesul facil si proximitatea aeroportului”, afirma Adrian Stefu, Offices Consultant in cadrul ESOP.

Evoline Impex SRL francizor exclusiv al produselor BATA a ales asadar o cladire reprezentativa ce corespunde perfect naturii sale dinamice si strategiei de dezvoltare viitoare. Bata este lider mondial in productia si vanzarea articolelor de incaltaminte. Compania este prezenta in lume, printr-o retea de 4.600 magazine si 50.000 magazine independente, in peste 50 de tari. La toate acestea se adauga multe centre de de fabricatie, marochinarie, platforme industriale, laboratoare pentru controlul calitatii, cercetare si dezvoltare.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult