Evoline in sediu nou

Reprezentantul exclusiv al marcii Bata in Romania alege Nordul

In luna octombrie a acestui an Evoline Impex SRL, unicul reprezentant in Romania a celebrei marci de incaltaminte BATA se va muta intr-un sediu elegant anunta ESOP, mediatorul tranzactiei. Compania a optat pentru un centru de afaceri situat in zona Floreasca, o locatie apreciata gratie spatiilor verzi si linistii pe care le asigura.

Cladirea cu o dispunere de P+6 numara printre dotari retea voce-date, aer conditionat, internet prin fibra optica, sistem de alarama si locuri de parcare supraterane. Evoline Impex a inchiriat etajul al doilea al imobilului, mai exact o suprafata de 209 mp ce poate fi cu usurinta reconfigurata astfel incat sa raspunda perfect necesitatilor si criteriilor enuntate de companie. Aceasta relocare a fost realizata de agentia ESOP in termen de numai 2 luni, fiind precedata de aducerea in aceeasi cladire a firmei Essensys Software, petrecuta in mai, anul curent.

“Pozitionarea centrului de afaceri la confluenta zonelor centrale (Dorobanti, Victoriei, Charles de Gaulle) cu zona de nord confera noului sediu o vizibilitate deosebita garantand totodata accesul facil si proximitatea aeroportului”, afirma Adrian Stefu, Offices Consultant in cadrul ESOP.

Evoline Impex SRL francizor exclusiv al produselor BATA a ales asadar o cladire reprezentativa ce corespunde perfect naturii sale dinamice si strategiei de dezvoltare viitoare. Bata este lider mondial in productia si vanzarea articolelor de incaltaminte. Compania este prezenta in lume, printr-o retea de 4.600 magazine si 50.000 magazine independente, in peste 50 de tari. La toate acestea se adauga multe centre de de fabricatie, marochinarie, platforme industriale, laboratoare pentru controlul calitatii, cercetare si dezvoltare.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult