Proiectul central de birouri AFI Tech Park avansează rapid

Lucrările de construcție la AFI Tech Park sunt în curs de execuție, dar ritmul de lucru a crescut în ultima perioadă, potrivit monitorizării companiei imobiliare ESOP Consulting. Primele birouri vor fi livrate în cursul anului 2018.

AFI Tech Park se dezvoltă ca un parc de birouri cu facilități complete de campus, cu un total de 56.000 mp de spații de birouri, cu supermarket, club de fitness, restaurant, cafenea, magazine, spații verzi și zone comune de networking.

Anul viitor, AFI Tech Park are planificată livrarea primelor două clădiri, clădirea 1 și clădirea 2, de câte opt etaje, cu un total de 22.000 mp suprafață închiriabilă, ulterior urmând a fi dată în folosință și clădirea 3, cu 14 etaje. În subteran, sunt prevăzute câte două niveluri de parcare. Birourile vor fi la standarde înalte de calitate.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (Building Management System), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire, CCTV, servicii de securitate.

Parcul de birouri AFI Tech Park este amplasat în zona centrală a Capitalei, având acces către două bulevarde din apropierea Casei Parlamentului: Bulevardul Tudor Vladimirescu și Bulevardul Progresul. În imediata apropiere se află Vulcan Value Center, un parc de retail cu peste 50 magazine și restaurante. La cel mult 10 minute de mers cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun se află Centrul Vechi, Parcul Carol, Piața Unirii și la 5 minute Hotel Marriot.

În fața proiectului de birouri se află o stație de tramvai cu cinci linii, care leagă zona de toate punctele cardinale ale orașului și la 10 minute de mers pe jos se află viitoarea stație de metrou Răzoare.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult