Proiectul central de birouri AFI Tech Park avansează rapid

Lucrările de construcție la AFI Tech Park sunt în curs de execuție, dar ritmul de lucru a crescut în ultima perioadă, potrivit monitorizării companiei imobiliare ESOP Consulting. Primele birouri vor fi livrate în cursul anului 2018.

AFI Tech Park se dezvoltă ca un parc de birouri cu facilități complete de campus, cu un total de 56.000 mp de spații de birouri, cu supermarket, club de fitness, restaurant, cafenea, magazine, spații verzi și zone comune de networking.

Anul viitor, AFI Tech Park are planificată livrarea primelor două clădiri, clădirea 1 și clădirea 2, de câte opt etaje, cu un total de 22.000 mp suprafață închiriabilă, ulterior urmând a fi dată în folosință și clădirea 3, cu 14 etaje. În subteran, sunt prevăzute câte două niveluri de parcare. Birourile vor fi la standarde înalte de calitate.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (Building Management System), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire, CCTV, servicii de securitate.

Parcul de birouri AFI Tech Park este amplasat în zona centrală a Capitalei, având acces către două bulevarde din apropierea Casei Parlamentului: Bulevardul Tudor Vladimirescu și Bulevardul Progresul. În imediata apropiere se află Vulcan Value Center, un parc de retail cu peste 50 magazine și restaurante. La cel mult 10 minute de mers cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun se află Centrul Vechi, Parcul Carol, Piața Unirii și la 5 minute Hotel Marriot.

În fața proiectului de birouri se află o stație de tramvai cu cinci linii, care leagă zona de toate punctele cardinale ale orașului și la 10 minute de mers pe jos se află viitoarea stație de metrou Răzoare.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
400 - 25.000 mp

AFI Tech Park Bucuresti

Razoare, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
424 - 3.430 mp

AFI Tech Park 1

Razoare, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 18.050 mp

AFI Tech Park 2

Razoare, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 25.000 mp

AFI Tech Park 3

Razoare, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult