Primele birouri la Timpuri Noi Square vor fi gata anul viitor

Pe șantierul Timpuri Noi Square se lucrează de zor. Lângă stația de metrou Timpuri Noi, pe malul râului Dâmbovița, două clădiri zvelte prind contur: Timpuri Noi Square 1 și Timpuri Noi Square 2, care au ca termen de finalizare lunile mai-iunie 2017.

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, care prevede construirea în prima etapă a trei clădiri de birouri de clasă A, cu spații de retail la parter, urmate apoi de clădiri moderne de locuințe. Din cele trei clădiri de birouri din prima fază de construcție, două sunt avansate.

În acest moment, se pot pre-închiria birouri în clădirile aflate în lucru Timpuri Noi Square 1 și Timpuri Noi Square 2, cu câte zece niveluri, fiind disponibile suprafețe flexibile, de la 400 mp.

Faza 1 a proiectului prevede livrarea unei suprafețe totale de birouri de 50.000 mp și a unei suprafețe totale de retail de 3.000 mp, deservite de 920 locuri de parcare.

Spațiile de birouri sunt construite după norme green și au certificat BREEAM Excelent, pentru faza de proiectare de clădiri verzi, care respectă principiile de sustenabilitate: consum redus de energie și sistem de reciclare a apei uzate, un climat sănătos de lucru la birou, cu aport de aer proaspăt și climatizare performantă, iluminat pe bază LED, sistem de încărcare propriu pentru mașinile electrice, parcare de biciclete ș.a.m.d.

Și în cadrul proiectului este prevăzută o zonă de cafenele și restaurante.

Amplasamentul se află în zona de centru-est a Capitalei, peste drum de stația de metrou Timpuri Noi și la o stație de metrou de zona Unirii, unde se află Centrul Vechi, zona cea mai populară de entertainment din București.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
577 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 5

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult