Primele birouri la Timpuri Noi Square vor fi gata anul viitor

Pe șantierul Timpuri Noi Square se lucrează de zor. Lângă stația de metrou Timpuri Noi, pe malul râului Dâmbovița, două clădiri zvelte prind contur: Timpuri Noi Square 1 și Timpuri Noi Square 2, care au ca termen de finalizare lunile mai-iunie 2017.

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, care prevede construirea în prima etapă a trei clădiri de birouri de clasă A, cu spații de retail la parter, urmate apoi de clădiri moderne de locuințe. Din cele trei clădiri de birouri din prima fază de construcție, două sunt avansate.

În acest moment, se pot pre-închiria birouri în clădirile aflate în lucru Timpuri Noi Square 1 și Timpuri Noi Square 2, cu câte zece niveluri, fiind disponibile suprafețe flexibile, de la 400 mp.

Faza 1 a proiectului prevede livrarea unei suprafețe totale de birouri de 50.000 mp și a unei suprafețe totale de retail de 3.000 mp, deservite de 920 locuri de parcare.

Spațiile de birouri sunt construite după norme green și au certificat BREEAM Excelent, pentru faza de proiectare de clădiri verzi, care respectă principiile de sustenabilitate: consum redus de energie și sistem de reciclare a apei uzate, un climat sănătos de lucru la birou, cu aport de aer proaspăt și climatizare performantă, iluminat pe bază LED, sistem de încărcare propriu pentru mașinile electrice, parcare de biciclete ș.a.m.d.

Și în cadrul proiectului este prevăzută o zonă de cafenele și restaurante.

Amplasamentul se află în zona de centru-est a Capitalei, peste drum de stația de metrou Timpuri Noi și la o stație de metrou de zona Unirii, unde se află Centrul Vechi, zona cea mai populară de entertainment din București.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult