Prima clădire Equilibrium este construită mai mult de jumătate

Lucrările de construcție la noul proiect premium de birouri Equilibrium, în zona Barbu-Văcărescu, în polul de business de centru-nord din București, avansează rapid. Construcția primei clădiri este la etajul șapte din 12 etaje cât prevede proiectul și în paralel se execută lucrări de instalații și montaj fațadă pe celelalte etaje, potrivit informațiilor primite de la dezvoltator și monitorizării ESOP pe șantier.

Se estimează că Equilibrium se va da în folosință în cel de-al treilea trimestru din 2019.

În total Equilibrium I va avea o suprafață închiriabilă de 20.600 mp de spații de birouri de clasă A, din care companiile pot pre-închiria suprafețe flexibile.

Ce facilități are proiectul și ce îl va diferenția în piață

Equilibrium este un proiect verde, care integrează soluții high tech, precum o aplicație proprie de mobil și un panou cu monitorizarea consumului de energie, fiind destinat unor companii doresc să creeze o comunitate pentru angajați.

Complexul prevede un mixt de spații verzi cu o suprafață totală de 3.500 mp, echivalentul a opt terenuri de baschet, echipat cu mobilier urban cu prize electrice și Wi-Fi. Zona verde va fi deschisă atât chiriașilor spațiilor de birouri, cât și comunității, fiind un loc unde oamenii vor putea lucra și se vor putea întâlni cu parteneri de afaceri, colegi sau prieteni.

Equilibrium, după cum sugerează și numele, este gândit în așa fel încât să ofere toate premisele necesare obținerii unui echilibru între viața profesională și cea personală, integrând o serie de facilități care oferă flexibilitate și aduc valoare adăugată timpului petrecut în complex. Proiectul este dezvoltat în jurul ideii de comunitate și propune soluții pentru a-i aduce împreună pe cei care împărtășesc aceleași valori și interese, crescând astfel și nivelul de productivitate.

Prima clădire este pre-certificată LEED GOLD și va fi certificată LEED Platinum, integrând soluții sustenabile inovatoare, precum un ecran pe care se va afișa nivelul consumului de energie pentru fiecare chiriaș in parte sau o aplicație dedicată clădirii cu module ce pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorilor.

Dincolo de numeroasele funcții practice ale aplicației, cum ar fi oferirea de informații despre clădire și facilitățile sale, acces la servicii de mentenanță, accesul invitaților pe bază de QR Code, citirea plăcilor de înmatriculare, aceasta va fi o platformă bună de networking și socializare și va încuraja inițiative sustenabile cum ar fi car sharing-ul.

În cadrul complexului vor fi amenajate și încărcătoare rapide pentru mașini electrice, dușuri si vestiare pentru bicicliști și o stație de reparat biciclete.

Tot cu scopul de a reduce consumul de energie, iluminatul este tip LED în toată clădirea, iar echipamentele termice și de ventilație se incadrează in clasa de eficiență A+.

O altă facilitate pentru angajați va fi și un restaurant cu un concept nou, situat la parter, deschis atât în timpul programului de lucru al angajaților birourilor din complex, cât și în afara orelor de muncă și în weekend.

Proiectul are o poziționare excelentă și o vizibilitate foarte bună, fiind situat la intrarea în zona de business Floreasca-Barbu Văcărescu, la intersecția dintre Barbu Văcărescu cu Fabrica de Glucoză și Gara Herăstrău.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Equilibrium, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult