Prima clădire Equilibrium este construită mai mult de jumătate

Lucrările de construcție la noul proiect premium de birouri Equilibrium, în zona Barbu-Văcărescu, în polul de business de centru-nord din București, avansează rapid. Construcția primei clădiri este la etajul șapte din 12 etaje cât prevede proiectul și în paralel se execută lucrări de instalații și montaj fațadă pe celelalte etaje, potrivit informațiilor primite de la dezvoltator și monitorizării ESOP pe șantier.

Se estimează că Equilibrium se va da în folosință în cel de-al treilea trimestru din 2019.

În total Equilibrium I va avea o suprafață închiriabilă de 20.600 mp de spații de birouri de clasă A, din care companiile pot pre-închiria suprafețe flexibile.

Ce facilități are proiectul și ce îl va diferenția în piață

Equilibrium este un proiect verde, care integrează soluții high tech, precum o aplicație proprie de mobil și un panou cu monitorizarea consumului de energie, fiind destinat unor companii doresc să creeze o comunitate pentru angajați.

Complexul prevede un mixt de spații verzi cu o suprafață totală de 3.500 mp, echivalentul a opt terenuri de baschet, echipat cu mobilier urban cu prize electrice și Wi-Fi. Zona verde va fi deschisă atât chiriașilor spațiilor de birouri, cât și comunității, fiind un loc unde oamenii vor putea lucra și se vor putea întâlni cu parteneri de afaceri, colegi sau prieteni.

Equilibrium, după cum sugerează și numele, este gândit în așa fel încât să ofere toate premisele necesare obținerii unui echilibru între viața profesională și cea personală, integrând o serie de facilități care oferă flexibilitate și aduc valoare adăugată timpului petrecut în complex. Proiectul este dezvoltat în jurul ideii de comunitate și propune soluții pentru a-i aduce împreună pe cei care împărtășesc aceleași valori și interese, crescând astfel și nivelul de productivitate.

Prima clădire este pre-certificată LEED GOLD și va fi certificată LEED Platinum, integrând soluții sustenabile inovatoare, precum un ecran pe care se va afișa nivelul consumului de energie pentru fiecare chiriaș in parte sau o aplicație dedicată clădirii cu module ce pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorilor.

Dincolo de numeroasele funcții practice ale aplicației, cum ar fi oferirea de informații despre clădire și facilitățile sale, acces la servicii de mentenanță, accesul invitaților pe bază de QR Code, citirea plăcilor de înmatriculare, aceasta va fi o platformă bună de networking și socializare și va încuraja inițiative sustenabile cum ar fi car sharing-ul.

În cadrul complexului vor fi amenajate și încărcătoare rapide pentru mașini electrice, dușuri si vestiare pentru bicicliști și o stație de reparat biciclete.

Tot cu scopul de a reduce consumul de energie, iluminatul este tip LED în toată clădirea, iar echipamentele termice și de ventilație se incadrează in clasa de eficiență A+.

O altă facilitate pentru angajați va fi și un restaurant cu un concept nou, situat la parter, deschis atât în timpul programului de lucru al angajaților birourilor din complex, cât și în afara orelor de muncă și în weekend.

Proiectul are o poziționare excelentă și o vizibilitate foarte bună, fiind situat la intrarea în zona de business Floreasca-Barbu Văcărescu, la intersecția dintre Barbu Văcărescu cu Fabrica de Glucoză și Gara Herăstrău.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Equilibrium, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
440 - 19.397 mp

Equilibrium Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
568 mp

Equilibrium 1

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 19.600 mp

Equilibrium 2

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult