Prima clădire din proiectul Campus 6 a fost cumpărată cu 53 milioane de euro

Birourile din proiectul Campus 6 se dau ca pâinea caldă nu doar la închiriere, ci și la vânzare. Prima clădire de birouri, aflată încă în lucru și închiriată integral, a fost cumpărată cu 53 milioane de euro de către CA IMMO, potrivit Casei de avocatură PeliFilip, care a intermediat tranzacția, citată de Ziarul financiar.

Investitorul austriac CA Immo își consolidează astfel prezența în polul de birouri de centru -vest, Orhideea-Grozăvești, având în proprietate în apropiere de Campus 6 și proiectul de birouri Orhideea Towers (cu un total de 37.000 mp, printre viitorii chiriași fiind și companiile Bitdefender și Misys, amândouă din domeniul IT&C).

Prima clădire de birouri a proiectului Campus 6 va da în folosință în curând o suprafață totală de 22.000 mp de spații de birouri moderne, de clasă A, se află într-o locație foarte vizibilă, la intersecția a două mari bulevarde și în imediata apropiere a Politehnicii București, cea mai mare instituție cu profil tehnic din țară.

Spațiile de birouri sunt pre-certificate la standarde WELL Building Standard, având caracteristici de clădire verde, proiectul fiind pre-certificat la standarde LEED certification, Gold level.

Prima clădire Campus 6, construită de suedezii de la Skanska și vândută în această lună este pre-închiriată aproape în totalitate, înainte de inaugurare, potrivit monitorizării ESOP Consulting l CORFAC International, printre firmele care vor avea birouri aici numărându-se Regus, Freescale şi divizia de suport a London Stock Exchange.

La începutul anului trecut, la demararea lucrărilor, developerul suedez estima o investiție de 38 milioane de euro în construirea primei clădiri de birouri din Campus 6. Acum, la doar un an și jumătate distanță, prima clădire din Campus 6 este aproape de finalizare și închiriată în procent de peste 90%, și îi va aduce companiei suedeze  53 milioane de euro.

Dezvoltarea Campus 6 nu se oprește însă aici, proiectul având prevăzute mai multe etape, care vor totaliza la final o suprafață de birouri de 81.000 mp.

Campus 6 se află pe Bulevardul Iuliu Maniu, lângă stația de metrou Politehnică, aproape de mallul AFI Cotroceni și de Universitatea Politehnică București.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din proiectul Campus 6, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
467 - 11.484 mp

The Bridge 3

Grozavesti, Bucuresti
  • 15,90 - 16€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult