Birouri pentru IMM-uri

Piata investitiilor in birouri pentru IMM-uri se dezmorteste

Zona Piata Victoriei a devenit cea mai ravnita locatie pentru firmele care cauta un sediu nou deoarece este un punct nodal de acces spre toate zonele Bucurestiului, atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina. In aceasta zona au fost dezvoltate recent proiecte imobiliare de anvergura destinate companiilor mari, pentru firmele mici si mijlocii existand in Piata Victoriei doar optiunea blocurilor.

Sunt insa si IMM-uri ce isi doresc sedii care sa le confere o anumita imagine, confort, spatii tip open space. “Pretentiile lor nu sunt mari: un spatiu care sa se plieze sau sa fie adaptabil structurii firmei, climatizare, locuri de parcare, o cladire stradala sau usor de reperat, acces la mijlocele de transport in comun, finisaje moderne, o constructie solida, bine facuta, nu ceva de mantuiala, un spatiu de birou civilizat care sa se incadreze in buget”, afirma Irina Nastase, director comercial al agentiei ESOP Consulting.

In sprijinul acestor companii vine un proiect recent finalizat care apartine unui investitor roman, persoana fizica. Cladirea promovata de ESOP este special conceputa pentru IMM-uri. Este compusa din P+5, cu o suprafata totala 1380 mp utili. Parterul are un spatiu de receptie, si un spatiu independent de 110 mp (open space, 2 grupuri sanitare), ideal pentru o agentie de turism sau orice alta firma de servicii profesionale care lucreaza cu publicul. Etajele 1, 2, 3, si 4 sunt identice si au fiecare cate 260 mp (open space, hol si 2 grupuri sanitare), etajul 5 are 230 mp, plus o terasa de 30 mp.

Spatiile sunt doatate cu aer conditionat, telefon, mocheta, parcare, paza. Finisajele sunt moderne, de buna calitate: gresie, faianta, termopan. Cladirea este pozitionata stradal, are acces usor la mijloce de transport in comun, fiind un spatiu ideal pentru IMM-uri, afirma Irina Nastase de la ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult