Piața birourilor din România – crestere de 46% în primul trimestru

În primele trei luni din 2016, în țara noastră s-au închiriat spații de birouri care totalizează circa 135.000 mp, cu 46% mai mult față de aceeași perioadă din 2015.

Cel mai mare volum de spații de birouri s-a tranzacționat în București, pe locul doi situându-se orașul Iași, urmate apoi de Timișoara, Cluj Napoca și Brașov. Ca și în anii anteriori, cele mai multe cereri de birouri în primul trimestru din 2016 au venit din partea companiilor IT&C, outsourcing și BPO, reprezentând mai mult de jumătate.

Trimestrul doi din 2016 se anunță și el mai activ decât aceeași perioadă din 2015, în prima jumătate din luna aprilie fiind deja semnate mari contracte de preînchiriere care au depășit 25.000 mp.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
400 - 9.406 mp

Sema Parc cladirea Oslo

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
120 - 1.684 mp

Olympia Tower

Muncii, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
330 - 11.900 mp

City Gate

Presei Libere, Bucuresti
  • 16 - 18€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult