La granița dintre cartierele Floreasca și Primăverii apare un nou proiect de birouri: One Tower

Au demarat lucrările de construcție la clădirea de birouri One Tower, situată lângă Parcul Floreasca. One Tower face parte dintr-un proiect mixt de birouri, retail și rezidențial, la standarde înalte de calitate și cu atribute ecologice.

Componenta de birouri One Tower va avea o suprafață închiriabilă de 24.385 mp, într-un turn reprezentativ cu 16 etaje, potrivit prezentării primite de compania noastră ESOP Consulting | CORFAC International de la dezvoltator.

Pe lângă clădirea de birouri în proiectul de regenerare urbană mai sunt prevăzute clădiri noi cu destinație rezidențială și de retail. Spațiile comerciale vor aduce pentru prima dată în România un nou concept store & food hall Auchan, cu o suprafață totală de peste 12.000 mp. Această zonă va fi un mare beneficiu pentru angajații care vor lucra în spațiile de birouri, aducând aproape mai multe tipuri de restaurante și modele de alimentație de tip nou în România, care să asigure o varietate de soluții pentru luat masa și socializare.

One Tower este prevăzut a se da în folosință în al doilea trimestru din 2020.

Clădirea de birouri va avea dotări și facilități de ultimă generație, nouă lifturi de mare viteză, 453 locuri de parcare în subteran, zonă generoasă de recepție, sistem de control al climatizării pentru fiecare punct de lucru, geamuri care se deschid, generator electric, sistem inteligent de management al cladirii (BMS).

Construcția este proiectată pentru a întruni calificativul LEED Platinum, în sistemul de evaluare pentru clădirile verzi.

Detalii comerciale complete pentru spații de închiriat, vă prezentăm în oferta noastră ONE Tower Floreasca – Birouri de inchiriat în business center Floreasca, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri premium, dar pentru extinderea în perspectivă a companiei și căutați o clădire reprezentativă, în viitor One Tower este o alegere potrivită. Puteți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
700 - 2.765 mp

ONE Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 22€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.300 - 20.000 mp

ONE Verdi Park

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 mp

ONE Herastrau Office

Caramfil, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.000 - 33.940 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 14 - 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult