La granița dintre cartierele Floreasca și Primăverii apare un nou proiect de birouri: One Tower

Au demarat lucrările de construcție la clădirea de birouri One Tower, situată lângă Parcul Floreasca. One Tower face parte dintr-un proiect mixt de birouri, retail și rezidențial, la standarde înalte de calitate și cu atribute ecologice.

Componenta de birouri One Tower va avea o suprafață închiriabilă de 24.385 mp, într-un turn reprezentativ cu 16 etaje, potrivit prezentării primite de compania noastră ESOP Consulting | CORFAC International de la dezvoltator.

Pe lângă clădirea de birouri în proiectul de regenerare urbană mai sunt prevăzute clădiri noi cu destinație rezidențială și de retail. Spațiile comerciale vor aduce pentru prima dată în România un nou concept store & food hall Auchan, cu o suprafață totală de peste 12.000 mp. Această zonă va fi un mare beneficiu pentru angajații care vor lucra în spațiile de birouri, aducând aproape mai multe tipuri de restaurante și modele de alimentație de tip nou în România, care să asigure o varietate de soluții pentru luat masa și socializare.

One Tower este prevăzut a se da în folosință în al doilea trimestru din 2020.

Clădirea de birouri va avea dotări și facilități de ultimă generație, nouă lifturi de mare viteză, 453 locuri de parcare în subteran, zonă generoasă de recepție, sistem de control al climatizării pentru fiecare punct de lucru, geamuri care se deschid, generator electric, sistem inteligent de management al cladirii (BMS).

Construcția este proiectată pentru a întruni calificativul LEED Platinum, în sistemul de evaluare pentru clădirile verzi.

Detalii comerciale complete pentru spații de închiriat, vă prezentăm în oferta noastră ONE Tower Floreasca – Birouri de inchiriat în business center Floreasca, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri premium, dar pentru extinderea în perspectivă a companiei și căutați o clădire reprezentativă, în viitor One Tower este o alegere potrivită. Puteți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult