Essensys Software, sediu nou

O noua solutie locativa pentru Essensys Software

Pe o piata in care companiile din domeniul IT cunosc o evolutie rapida devin extrem de greu de gasit spatiile de birouri adecvate cerintelor acestor organizatii adaptabile, aflate in plina dezvoltare. ESOP a reusit sa identifice o solutie optima pentru Essensys Software, facilitand relocarea acestei firme incepand cu data de 1 Mai 2007, intr-un modern centru de birouri din zona Floreasca. Imobilul ales are o dispunere de P + 6E si este dotat cu aer conditionat, retea voce-date, internet prin fibra optica si sistem de alarma.

Pozitionata intr-un cartier linistit, cu multe spatii verzi, cladirea beneficiaza de locuri de parcare atat la exterior cat si in subteran. Essensys Software a inchiriat 209 mp, mai precis etajul 5 al centrului de birouri in care se mai afla si sediile firmelor Renault si Zublin.

“Spatiile de tip open, ce pot fi usor compartimentate, amplasarea sa in zona de nord si accesul facil catre metrou fac din acest imobil cea mai buna alegere pentru o firma dinamica, cum este Essensys”, afirma Iulian Dragne, Offices Consultant in cadrul ESOP. Essensys este o companie ce asigura servicii de dezvoltare software, destinate companiilor medii si mari, dar si servicii de consultanta pentru toate activitatile pe care le implica un proiect IT: analiza, arhitectura, managementul proiectului, design detaliat, dezvoltare si testare.

Competentele firmei sunt recunoscute si dovedite prin titlul de Microsoft Certified Gold Partner pe care aceasta il detine. Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati site-ul companiei la adresa www.essensys.ro.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult