Noi chiriași la AFI Tech Park 1. Încep lucrările la AFI Tech Park 2

Proiectul de birouri AFI Tech Park atrage trei noi chiriași, ocupând încă 5.600 mp: certSIGN a semnat un contract pentru o suprafață de 2.300 mp, New Work va amenaja un spațiu de co-working pe o suprafață de 2.800 mp iar Afcon Electra România își va muta birourile pe o suprafață de 500 mp.

New Work va opera și spațiul comun de conferințe. Cu noii chiriași, prima etapă a proiectului ajunge la un grad de ocupare de 80%, din cei 22.000 mp suprafață închiriabilă. AFI Tech Park 1 a fost inaugurat în ultimul trimestru din 2018, viitorii locatari având astfel posibilitatea să treacă repede la amenajarea spațiilor.

La începutul acestui an au fost demarate lucrările de construcție la etapa a doua a proiectului, AFI Tech Park 2, potrivit monitorizării ESOP.

AFI Tech Park 2 va avea tot o suprafață închiriabilă de 22.000 mp, dispusă pe opt etaje, cu termen de finalizare în trimestrul trei din 2020. Viitoarele spații de birouri, de tip open space și partiționat sunt disponibile la pre-închiriere.

Centrul de afaceri este gândit ca un campus, care va avea propria lui comunitate, cu facilități high tech, precum generatoare de rezervă pentru sistemele chiriașilor, control acces, prize date-voce, dar și o carte de membru în AFI Tech Park Club pentru fiecare angajat, care oferă reduceri și beneficii la restaurantele din zonă, la sala generoasă de fitness World Class din complex, cu un spațiu desfășurat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp, închiriată prin intermediul ESOP.

AFI Tech Park are atuu-urile unei clădiri verzi, consum redus de energie și grijă pentru mediu, deținând pre-certificarea LEED Platinum și o locație centrală, fiind situat în zona de centru-vest a Capitalei, în imediata apropiere a parcului de retail Vulcan Value Centre și lângă Casa Poporului.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
214 - 25.000 mp

AFI Tech Park Bucuresti

Razoare, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
217 - 3.867 mp

AFI Tech Park 1

Razoare, Bucuresti
  • 11,75 - 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 5.000 mp

AFI Tech Park 2

Razoare, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 25.000 mp

AFI Tech Park 3

Razoare, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult