Noi chiriași la AFI Tech Park 1. Încep lucrările la AFI Tech Park 2

Proiectul de birouri AFI Tech Park atrage trei noi chiriași, ocupând încă 5.600 mp: certSIGN a semnat un contract pentru o suprafață de 2.300 mp, New Work va amenaja un spațiu de co-working pe o suprafață de 2.800 mp iar Afcon Electra România își va muta birourile pe o suprafață de 500 mp.

New Work va opera și spațiul comun de conferințe. Cu noii chiriași, prima etapă a proiectului ajunge la un grad de ocupare de 80%, din cei 22.000 mp suprafață închiriabilă. AFI Tech Park 1 a fost inaugurat în ultimul trimestru din 2018, viitorii locatari având astfel posibilitatea să treacă repede la amenajarea spațiilor.

La începutul acestui an au fost demarate lucrările de construcție la etapa a doua a proiectului, AFI Tech Park 2, potrivit monitorizării ESOP.

AFI Tech Park 2 va avea tot o suprafață închiriabilă de 22.000 mp, dispusă pe opt etaje, cu termen de finalizare în trimestrul trei din 2020. Viitoarele spații de birouri, de tip open space și partiționat sunt disponibile la pre-închiriere.

Centrul de afaceri este gândit ca un campus, care va avea propria lui comunitate, cu facilități high tech, precum generatoare de rezervă pentru sistemele chiriașilor, control acces, prize date-voce, dar și o carte de membru în AFI Tech Park Club pentru fiecare angajat, care oferă reduceri și beneficii la restaurantele din zonă, la sala generoasă de fitness World Class din complex, cu un spațiu desfășurat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp, închiriată prin intermediul ESOP.

AFI Tech Park are atuu-urile unei clădiri verzi, consum redus de energie și grijă pentru mediu, deținând pre-certificarea LEED Platinum și o locație centrală, fiind situat în zona de centru-vest a Capitalei, în imediata apropiere a parcului de retail Vulcan Value Centre și lângă Casa Poporului.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult