Relocare News Outdoor

News Outdoor se muta in ASTON Business Center

Incepand cu luna februarie 2004, News Outdoor s-a mutat in Aston Business Center, finalizand una dintre cele mai importante tranzactii de la inceputul anului 2004 – anunta ESOP, consultantul imobiliar ce a mediat relocarea.
News Outdoor este cea mai mare companie de publicitate outdoor din Europa de Est, iar News Outdoor Romania este cel de-al doilea mare contractor la nivelul tarii.

“La News Outdoor, ne dedicam in totalitate oferirii serviciilor de cea mai inalta calitate partenerilor nostri, si am dorit un spatiu care sa reflecte aceasta directie”, afirma Jason E. Senior, Managing Director la News Outdoor Romania. Cu peste 60 de angajati, News Outdoor a optat pentru un mediu deschis, cu un design modern, situat la etajul 2 al ASTON Business Center si avand o suprafata de 670 mp.

“A fost un real folos in gasirea spatiului adecvat faptul ca toate cerintele au fost clar formulate de reprezentantii News Outdoor, si am putut intelege usor prioritatile”, afirma Mirela Manea, Marketing Manager ESOP. Au existat doua criterii esentiale: un spatiu deschis, care sa faciliteze comunicarea, si existenta unui numar mare de locuri de parcare (minim 15). Spatiul ales in ASTON BC satisface pe deplin aceste cerinte: suprafetele sunt de tip open, cu o dispunere integrala pe un etaj, iar locurile de parcare sunt generoase (cladirea fiind situata in imediata apropiere a Parcului Copilului).

Alte caracteristici decisive in alegerea acestui spatiu au fost echipamentele moderne (aer conditionat, sistem de alarma si monitorizare 24 h), si facilitatile de comunicare, pozitionarea buna, cu acces usor catre principalele zone ale Bucurestiului (in special catre centru si zona de nord), si numeroasele alternative de acces prin mijloacele de transport in comun (autobuz, metrou, tramvai).

Exista insa un alt motiv pentru care ASTON BC poate fi considerat a adevarata oportunitate, si anume faptul ca proprietarul a lasat in mod deliberat spatiul neamenajat, oferind chiriasului posibilitatea alegerii integrale a finisajelor din interior.

News Outdoor a optat pentru amenajarea spatiului folosind parchet melaminat, plafon fals, cu sisteme de iluminat incorporate, retea PC si telefon, si doar putine partitionari – avand in vedere ca spatiul s-a dorit a fi pastrat cat mai deschisa. Toate lucrarile au fost realizate de compania ASPRO.

“Cea mai mare provocare a fost finalizarea amenajarii intr-un termen foarte strict” afirma Viorel Florea, Director General ASPRO “De aceea am stabilit inainte toate detaliile de executie si am respectat strict graficul de esalonare al lucrarilor, mai multe echipe lucrand simultan”. Conform Dlui Costin Chiliment, Presedinte ASTON SA, iinvestitiile totale in amenajarile realizate se ridica la peste 80 000 Euro, ASTON finantandu-le in proportie de 90%. “Suntem bucurosi ca am reusit sa oferim nu numai un spatiu de birou, ci o solutie complet adaptata cerintelor partenerului nostru”.

Aston SA este una dintre cele mai mari companii de pe piata romaneasca ce furnizeaza solutii de siteme frigorifice, de ventilare si aer conditionat. In 2001, compania a achizitionat cladirea din Parcul Copilului, pentru suma de 1,2 milioane Euro, si a renovat-o complat in cursul anului urmator. “Am vazut in acest spatiu mai mult decat un simplu sediu al firmei noastre, ci si o investitie profitabila, motiv pentru care am extins cladirea, construind cel de-al doilea etaj “, a adaugat Dl. Costin Chiliment.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult