Relocare News Outdoor

News Outdoor se muta in ASTON Business Center

Incepand cu luna februarie 2004, News Outdoor s-a mutat in Aston Business Center, finalizand una dintre cele mai importante tranzactii de la inceputul anului 2004 – anunta ESOP, consultantul imobiliar ce a mediat relocarea.
News Outdoor este cea mai mare companie de publicitate outdoor din Europa de Est, iar News Outdoor Romania este cel de-al doilea mare contractor la nivelul tarii.

“La News Outdoor, ne dedicam in totalitate oferirii serviciilor de cea mai inalta calitate partenerilor nostri, si am dorit un spatiu care sa reflecte aceasta directie”, afirma Jason E. Senior, Managing Director la News Outdoor Romania. Cu peste 60 de angajati, News Outdoor a optat pentru un mediu deschis, cu un design modern, situat la etajul 2 al ASTON Business Center si avand o suprafata de 670 mp.

“A fost un real folos in gasirea spatiului adecvat faptul ca toate cerintele au fost clar formulate de reprezentantii News Outdoor, si am putut intelege usor prioritatile”, afirma Mirela Manea, Marketing Manager ESOP. Au existat doua criterii esentiale: un spatiu deschis, care sa faciliteze comunicarea, si existenta unui numar mare de locuri de parcare (minim 15). Spatiul ales in ASTON BC satisface pe deplin aceste cerinte: suprafetele sunt de tip open, cu o dispunere integrala pe un etaj, iar locurile de parcare sunt generoase (cladirea fiind situata in imediata apropiere a Parcului Copilului).

Alte caracteristici decisive in alegerea acestui spatiu au fost echipamentele moderne (aer conditionat, sistem de alarma si monitorizare 24 h), si facilitatile de comunicare, pozitionarea buna, cu acces usor catre principalele zone ale Bucurestiului (in special catre centru si zona de nord), si numeroasele alternative de acces prin mijloacele de transport in comun (autobuz, metrou, tramvai).

Exista insa un alt motiv pentru care ASTON BC poate fi considerat a adevarata oportunitate, si anume faptul ca proprietarul a lasat in mod deliberat spatiul neamenajat, oferind chiriasului posibilitatea alegerii integrale a finisajelor din interior.

News Outdoor a optat pentru amenajarea spatiului folosind parchet melaminat, plafon fals, cu sisteme de iluminat incorporate, retea PC si telefon, si doar putine partitionari – avand in vedere ca spatiul s-a dorit a fi pastrat cat mai deschisa. Toate lucrarile au fost realizate de compania ASPRO.

“Cea mai mare provocare a fost finalizarea amenajarii intr-un termen foarte strict” afirma Viorel Florea, Director General ASPRO “De aceea am stabilit inainte toate detaliile de executie si am respectat strict graficul de esalonare al lucrarilor, mai multe echipe lucrand simultan”. Conform Dlui Costin Chiliment, Presedinte ASTON SA, iinvestitiile totale in amenajarile realizate se ridica la peste 80 000 Euro, ASTON finantandu-le in proportie de 90%. “Suntem bucurosi ca am reusit sa oferim nu numai un spatiu de birou, ci o solutie complet adaptata cerintelor partenerului nostru”.

Aston SA este una dintre cele mai mari companii de pe piata romaneasca ce furnizeaza solutii de siteme frigorifice, de ventilare si aer conditionat. In 2001, compania a achizitionat cladirea din Parcul Copilului, pentru suma de 1,2 milioane Euro, si a renovat-o complat in cursul anului urmator. “Am vazut in acest spatiu mai mult decat un simplu sediu al firmei noastre, ci si o investitie profitabila, motiv pentru care am extins cladirea, construind cel de-al doilea etaj “, a adaugat Dl. Costin Chiliment.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult