Nerva Traian Residence

Nerva Traian Residence – locul unde iti permiti sa te relaxezi

In zona Nerva Traian se construieste o eleganta cladire rezidentiala al carei termen de finalizare este stabilit pentru trimestrul patru al anului 2008, anunta ESOP, promotorul exclusiv al proiectului.

Imobilul este structurat pe 5 nivele dupa cum urmeaza: S+P+ 4 +5 R si ofera 22 de apartamente cu 3 camere, acestea fiind in prezent cele mai cautate tipuri de locuinte. Regimul redus de inaltime confera un grad sporit de intimitate si distinctie acestui proiect, ce isi propune sa combine in mod armonios spatiile rezidentiale cu cele comerciale, aflate la parterul cladirii.

Vorbim asadar de un imobil care se apropie de conceptul de proiect integrat, asigurand confortul si bunastarea viitorilor locatari si dandu-le acestora posibilitatea de a-si face cumparaturile fara a risipi mult timp si energie. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 91.3 mp si 125.5 mp si beneficiaza de 1 pana la 3 balcoane (1-6 mp) ce pot fi amenajate ca oaze de relaxare si verdeata. Cele doua apartamente de la parter sunt prevazute si ele cu terase stil gradina, care pot fi cu usurinta convertite in spatii de joaca pentru copii.

Finisajele si dotarile vor fi de calitate superioara, reusind sa satisfaca cele mai diverse asteptari: lobby elegant cu granit, balustrada de inox, lift modern, instalatii electrice si sanitare de ultima generatie, faianta, centrala proprie a cladirii, gresie, parchet, interfon.

Cladirea pune la dispozitia rezidentilor 20 de locuri de parcare subterane si un acces foarte bun catre metrou si alte mijloace de transport in comun. Proiectul este ideal pentru familiile tinere, cu un stil de viata activ, care isi doresc o locuinta pe care sa o transforme intr-un spatiu prietenos in care se pot odihni si reculege dupa o zi solicitanta de serviciu. Oferta aceasta reprezinta o solutie locativa extrem de atractiva pentru clasa medie plus, preturile pornind de la 1.600 euro/mp.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult