Nerva Traian Residence

Nerva Traian Residence – locul unde iti permiti sa te relaxezi

In zona Nerva Traian se construieste o eleganta cladire rezidentiala al carei termen de finalizare este stabilit pentru trimestrul patru al anului 2008, anunta ESOP, promotorul exclusiv al proiectului.

Imobilul este structurat pe 5 nivele dupa cum urmeaza: S+P+ 4 +5 R si ofera 22 de apartamente cu 3 camere, acestea fiind in prezent cele mai cautate tipuri de locuinte. Regimul redus de inaltime confera un grad sporit de intimitate si distinctie acestui proiect, ce isi propune sa combine in mod armonios spatiile rezidentiale cu cele comerciale, aflate la parterul cladirii.

Vorbim asadar de un imobil care se apropie de conceptul de proiect integrat, asigurand confortul si bunastarea viitorilor locatari si dandu-le acestora posibilitatea de a-si face cumparaturile fara a risipi mult timp si energie. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 91.3 mp si 125.5 mp si beneficiaza de 1 pana la 3 balcoane (1-6 mp) ce pot fi amenajate ca oaze de relaxare si verdeata. Cele doua apartamente de la parter sunt prevazute si ele cu terase stil gradina, care pot fi cu usurinta convertite in spatii de joaca pentru copii.

Finisajele si dotarile vor fi de calitate superioara, reusind sa satisfaca cele mai diverse asteptari: lobby elegant cu granit, balustrada de inox, lift modern, instalatii electrice si sanitare de ultima generatie, faianta, centrala proprie a cladirii, gresie, parchet, interfon.

Cladirea pune la dispozitia rezidentilor 20 de locuri de parcare subterane si un acces foarte bun catre metrou si alte mijloace de transport in comun. Proiectul este ideal pentru familiile tinere, cu un stil de viata activ, care isi doresc o locuinta pe care sa o transforme intr-un spatiu prietenos in care se pot odihni si reculege dupa o zi solicitanta de serviciu. Oferta aceasta reprezinta o solutie locativa extrem de atractiva pentru clasa medie plus, preturile pornind de la 1.600 euro/mp.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>