Nerva Traian Residence

Nerva Traian Residence – locul unde iti permiti sa te relaxezi

In zona Nerva Traian se construieste o eleganta cladire rezidentiala al carei termen de finalizare este stabilit pentru trimestrul patru al anului 2008, anunta ESOP, promotorul exclusiv al proiectului.

Imobilul este structurat pe 5 nivele dupa cum urmeaza: S+P+ 4 +5 R si ofera 22 de apartamente cu 3 camere, acestea fiind in prezent cele mai cautate tipuri de locuinte. Regimul redus de inaltime confera un grad sporit de intimitate si distinctie acestui proiect, ce isi propune sa combine in mod armonios spatiile rezidentiale cu cele comerciale, aflate la parterul cladirii.

Vorbim asadar de un imobil care se apropie de conceptul de proiect integrat, asigurand confortul si bunastarea viitorilor locatari si dandu-le acestora posibilitatea de a-si face cumparaturile fara a risipi mult timp si energie. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 91.3 mp si 125.5 mp si beneficiaza de 1 pana la 3 balcoane (1-6 mp) ce pot fi amenajate ca oaze de relaxare si verdeata. Cele doua apartamente de la parter sunt prevazute si ele cu terase stil gradina, care pot fi cu usurinta convertite in spatii de joaca pentru copii.

Finisajele si dotarile vor fi de calitate superioara, reusind sa satisfaca cele mai diverse asteptari: lobby elegant cu granit, balustrada de inox, lift modern, instalatii electrice si sanitare de ultima generatie, faianta, centrala proprie a cladirii, gresie, parchet, interfon.

Cladirea pune la dispozitia rezidentilor 20 de locuri de parcare subterane si un acces foarte bun catre metrou si alte mijloace de transport in comun. Proiectul este ideal pentru familiile tinere, cu un stil de viata activ, care isi doresc o locuinta pe care sa o transforme intr-un spatiu prietenos in care se pot odihni si reculege dupa o zi solicitanta de serviciu. Oferta aceasta reprezinta o solutie locativa extrem de atractiva pentru clasa medie plus, preturile pornind de la 1.600 euro/mp.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult