Mobile Centric Applied Technologies

Mobile Centric Applied Technologies intra pe piata din Romania

ESOP Consulting a finalizat recent o tranzactie insemnata, reusind sa gaseasca un sediu reprezentativ pentru compania Mobile Centric Applied Technologies (M.C.A.T), care incepand cu luna iulie este prezenta si pe piata romaneasca.

Situata in zona Barbu Vacarescu, cladirea aleasa are o dispunere de P+3 etaje si este prevazuta cu toate dotarile necesare unui spatiu de birouri modern. Compania a inchiriat o suprafata de 480 mp intr-o locatie apreciata si cautata atat pentru rezidenta cat si pentru afaceri.

Imobilul este dotat cu retea voce-date, internet prin fibra optica, centrala pe fiecare etaj, 56 de linii telefonice, sistem de alarma si paza monitorizata. Finisajele de lux si cortina de sticla confera noului sediu un plus de eleganta si distinctie. Proprietarii asigura de asemenea 15 locuri de parcare in fata cladirii si un raport avantajos calitate-pret. Mobile Centric Applied Technologies este o companie britanica ce isi propune sa redefineasca ideea de divertisment folosind un mix de media, tehnologie si design pentru a crea concepte inovatoare.

Firma implementeaza jocuri interactive tip loterie cu ajutorul telefoniei mobile si retelelor TV, pozitionandu-se drept lider pe acest segment de piata. “Arhitectura si locatia cladirii precum si conexiunea buna la mijoacele de transport au fost doar cateva dintre criteriile impuse de M.C.A.T pe care ESOP a reusit sa le indeplineasca in termen de numai o luna”, afirma Bogdan Gont, Senior Offices Consultant al ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult