Mobile Centric Applied Technologies

Mobile Centric Applied Technologies intra pe piata din Romania

ESOP Consulting a finalizat recent o tranzactie insemnata, reusind sa gaseasca un sediu reprezentativ pentru compania Mobile Centric Applied Technologies (M.C.A.T), care incepand cu luna iulie este prezenta si pe piata romaneasca.

Situata in zona Barbu Vacarescu, cladirea aleasa are o dispunere de P+3 etaje si este prevazuta cu toate dotarile necesare unui spatiu de birouri modern. Compania a inchiriat o suprafata de 480 mp intr-o locatie apreciata si cautata atat pentru rezidenta cat si pentru afaceri.

Imobilul este dotat cu retea voce-date, internet prin fibra optica, centrala pe fiecare etaj, 56 de linii telefonice, sistem de alarma si paza monitorizata. Finisajele de lux si cortina de sticla confera noului sediu un plus de eleganta si distinctie. Proprietarii asigura de asemenea 15 locuri de parcare in fata cladirii si un raport avantajos calitate-pret. Mobile Centric Applied Technologies este o companie britanica ce isi propune sa redefineasca ideea de divertisment folosind un mix de media, tehnologie si design pentru a crea concepte inovatoare.

Firma implementeaza jocuri interactive tip loterie cu ajutorul telefoniei mobile si retelelor TV, pozitionandu-se drept lider pe acest segment de piata. “Arhitectura si locatia cladirii precum si conexiunea buna la mijoacele de transport au fost doar cateva dintre criteriile impuse de M.C.A.T pe care ESOP a reusit sa le indeplineasca in termen de numai o luna”, afirma Bogdan Gont, Senior Offices Consultant al ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult