Microsoft își va consolida birourile din București într-un singur proiect

Anul viitor, Microsoft se va muta în două din clădirile de birouri Campus 6, aflate acum în construcție, pe o suprafață totală de 22.905 mp. Proiectul de birouri Campus 6 se află într-o locație privilegiată, vibrantă, lângă cel mai mare hub de pregătire a tinerilor cu studii tehnice, respectiv la 200 metri de Universitatea Politehnică din București și la 400 metri de cel mai mare campus studențesc din România.

De asemenea, proiectul de birouri are stația de metrou Politehnică în imediata apropiere, o conexiune cu linia de tramvai rapidă 1 și mai multe linii de autobuz și troleibuz, ce asigură accesul direct către toate cartierele bucureștene.

Un alt avantaj al amplasamentului este și faptul că viitorii angajați se află la 300 metri de cel mai mare centru comercial din București, AFI Cotroceni, cu nenumărate facilități de shopping, food și petrecere a timpului liber. De altfel și la parterul clădirilor de birouri din proiectul Campus 6 vor fi amenajate cafenele, restaurante și terase dotate cu mobilier urban și Wi-Fi, pentru continuarea activităților de networking și în afara spațiilor de birou, într-un mod plăcut și relaxant.

La finalizarea celor trei clădiri de birouri din Campus 6, între acestea se va amenaja un spațiu ca un amfiteatru în aer liber.

Microsoft va ocupa integral clădirea de birouri Campus 6.2 și o parte din Campus 6.3 și îi vor fi alocate 500 locuri de parcare.

Dezvoltatorii urmăresc implementarea WELL Building Standard pentru acest proiect de birouri, în plus față de certificarea LEED de clădire verde, ce asigură un consum redus de energie și protejarea mediul înconjurător.Campus 6 prevede o pistă de alergat pe acoperiș, un centru de închiriat biciclete, vestiare, dușuri și stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de închiriat din Campus 6, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
mp

Campus 6.2

Grozavesti, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
325 mp

Campus 6.3

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6.4

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult