Magazinul București va avea două etaje de birouri

Magazinul București a fost pe vremuri o construcție etalon situată la capătul străzii Lipscani, din Centrul Istoric, o destinație cunoscută de cumpărături a bucureștenilor, din 1930 și până la mijlocul anilor 1990, dar care a fost lăsată în paragină în ultimii 15 ani, din cauza numeroaselor treceri de la un proprietar la altul.

Acum, noul investitor olandez vrea să o aducă din nou în prim plan, obținând autorizația de construire pentru un proiect de renovare, care prevede ca la etajele patru și cinci să fie disponibile spații de birouri.

Lucrările de construcție au început în aceste zile, vor dura un an, spațiile urmând a fi disponibile la sfârșitul lui 2019.

Suprafața totală închiriabilă a clădirii, incluzând spațiile de retail și birourile este de 3.085 mp, din care spațiile de birouri vor ocupa o suprafață de 708 mp.

Clădirea Magazinul București va avea un subsol, parter, cinci etaje și un al șașelea etaj retras și se află în zona ultracentrală a Centrului Istoric din București, la capătul străzii pietonale Lipscani, către stația de metrou Unirii (aflată la 360 metri distanță), în apropierea celui mai mare hub de petrecere a timpului liber, cu peste 300 de restaurante, cafenele, pub-uri și bisto-uri.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea din București și la 7 minute de mers pe jos centrul comercial Unirea Shopping Center.

Proiectul prevede renovarea și remodelarea fațadei și a clădirii și dotarea cu două lifturi de mare viteză, prize date-voce, cablare voce-date, hidranți, climatizare cu sistem 4 pipes, centrală termică.

Construcția veche a fost realizată la mijlocul anilor 1930, dar acum va fi consolidată și remodelată, pentru a asigura facilități moderne pentru magazinele care vor popula etajele inferioare și confort sporit de lucru, pentru angajații birourilor de la etajele superioare.

La ultimul etaj spațiul este destinat unui restaurant tip sky bar, cu panoramă asupra împrejurimilor.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din zona Unirii, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
280 mp

Bectro Center

Unirii, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 35.000 mp

U Center Bucuresti

Tineretului, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult