Magazinul București va avea două etaje de birouri

Magazinul București a fost pe vremuri o construcție etalon situată la capătul străzii Lipscani, din Centrul Istoric, o destinație cunoscută de cumpărături a bucureștenilor, din 1930 și până la mijlocul anilor 1990, dar care a fost lăsată în paragină în ultimii 15 ani, din cauza numeroaselor treceri de la un proprietar la altul.

Acum, noul investitor olandez vrea să o aducă din nou în prim plan, obținând autorizația de construire pentru un proiect de renovare, care prevede ca la etajele patru și cinci să fie disponibile spații de birouri.

Lucrările de construcție au început în aceste zile, vor dura un an, spațiile urmând a fi disponibile la sfârșitul lui 2019.

Suprafața totală închiriabilă a clădirii, incluzând spațiile de retail și birourile este de 3.085 mp, din care spațiile de birouri vor ocupa o suprafață de 708 mp.

Clădirea Magazinul București va avea un subsol, parter, cinci etaje și un al șașelea etaj retras și se află în zona ultracentrală a Centrului Istoric din București, la capătul străzii pietonale Lipscani, către stația de metrou Unirii (aflată la 360 metri distanță), în apropierea celui mai mare hub de petrecere a timpului liber, cu peste 300 de restaurante, cafenele, pub-uri și bisto-uri.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea din București și la 7 minute de mers pe jos centrul comercial Unirea Shopping Center.

Proiectul prevede renovarea și remodelarea fațadei și a clădirii și dotarea cu două lifturi de mare viteză, prize date-voce, cablare voce-date, hidranți, climatizare cu sistem 4 pipes, centrală termică.

Construcția veche a fost realizată la mijlocul anilor 1930, dar acum va fi consolidată și remodelată, pentru a asigura facilități moderne pentru magazinele care vor popula etajele inferioare și confort sporit de lucru, pentru angajații birourilor de la etajele superioare.

La ultimul etaj spațiul este destinat unui restaurant tip sky bar, cu panoramă asupra împrejurimilor.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din zona Unirii, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
770 - 1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
200 - 535 mp

Bectro Center

Unirii, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 32.000 mp

U Center

Tineretului, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil

Postari similare

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult

One Cotroceni Park

Se lucrează la One Cotroceni Park, proiectul de birouri cu grădini suspendate de peste 4.000 mp


Cum ar fi să lucrați la birou, la un etaj superior și apoi să ieșiți un sfert de oră într-o grădină privată, să vă relaxați, fără a fi nevoie să coborâți cu liftul și să vă deplasați într-o curte interioară? În curând se va putea. One Cotroceni Park va avea mai multe grădini suspendate (terase […]


Citeste mai mult

*/ ?>