Magazinul București va avea două etaje de birouri

Magazinul București a fost pe vremuri o construcție etalon situată la capătul străzii Lipscani, din Centrul Istoric, o destinație cunoscută de cumpărături a bucureștenilor, din 1930 și până la mijlocul anilor 1990, dar care a fost lăsată în paragină în ultimii 15 ani, din cauza numeroaselor treceri de la un proprietar la altul.

Acum, noul investitor olandez vrea să o aducă din nou în prim plan, obținând autorizația de construire pentru un proiect de renovare, care prevede ca la etajele patru și cinci să fie disponibile spații de birouri.

Lucrările de construcție au început în aceste zile, vor dura un an, spațiile urmând a fi disponibile la sfârșitul lui 2019.

Suprafața totală închiriabilă a clădirii, incluzând spațiile de retail și birourile este de 3.085 mp, din care spațiile de birouri vor ocupa o suprafață de 708 mp.

Clădirea Magazinul București va avea un subsol, parter, cinci etaje și un al șașelea etaj retras și se află în zona ultracentrală a Centrului Istoric din București, la capătul străzii pietonale Lipscani, către stația de metrou Unirii (aflată la 360 metri distanță), în apropierea celui mai mare hub de petrecere a timpului liber, cu peste 300 de restaurante, cafenele, pub-uri și bisto-uri.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea din București și la 7 minute de mers pe jos centrul comercial Unirea Shopping Center.

Proiectul prevede renovarea și remodelarea fațadei și a clădirii și dotarea cu două lifturi de mare viteză, prize date-voce, cablare voce-date, hidranți, climatizare cu sistem 4 pipes, centrală termică.

Construcția veche a fost realizată la mijlocul anilor 1930, dar acum va fi consolidată și remodelată, pentru a asigura facilități moderne pentru magazinele care vor popula etajele inferioare și confort sporit de lucru, pentru angajații birourilor de la etajele superioare.

La ultimul etaj spațiul este destinat unui restaurant tip sky bar, cu panoramă asupra împrejurimilor.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din zona Unirii, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
280 mp

Bectro Center

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
850 - 35.000 mp

U Center Bucuresti

Tineretului, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult